Setia City Mall

December 24, 2012
Dah ketandusan idea nak menulis semenjak dua menjak ni... so mana je ana jalan-jalan,singgah dan rasa macam boleh nak kongsikan dengan orang...
Setia City Mall Setia City Mall Reviewed by Ana Jingga on December 24, 2012 Rating: 5

LEGACY

December 18, 2012
Drama telenovela terkini kat TV3 ni ana rasa macam best sebab tak slow sangat jalan ceritanya.Berbanding dengan telenovela sebelum ni Lit...
LEGACY LEGACY Reviewed by Ana Jingga on December 18, 2012 Rating: 5
Taman Tasik Titiwangsa,Kuala Lumpur Taman Tasik Titiwangsa,Kuala Lumpur Reviewed by Ana Jingga on December 14, 2012 Rating: 5

Tart Buah-buahan

December 12, 2012
Alamak comotlah pula fotonya...inilah hasil first time ana buat tart buah, maklumlah amatur yg buat walau tak se cun kat la bahome tu t...
Tart Buah-buahan Tart Buah-buahan Reviewed by Ana Jingga on December 12, 2012 Rating: 5
Mali's Corner Char Koay Teow Mali's Corner Char Koay Teow Reviewed by Ana Jingga on December 11, 2012 Rating: 5
Perkahwinan Tradisional Perak Perkahwinan Tradisional Perak Reviewed by Ana Jingga on December 07, 2012 Rating: 5

Make over jam dinding

December 01, 2012
Cuti-cuti sekolah ni anak-anak ana memang rajin buat kraf,macam-macam depa buat belajar dari internet.Betullah internet ni kalau kita ambil ...
Make over jam dinding Make over jam dinding Reviewed by Ana Jingga on December 01, 2012 Rating: 5
Powered by Blogger.