Kaison Home Fashion - KL Festival City,Setapak.

by - Tuesday, August 20, 2013

Lama juga ana tak posting entri disini sepanjang bulan Ramadan di ikuti kehadiran Syawal membuatkan jadual harian memang padat dengan pelbagai pengisian...Terima kasih kerana masih setia lagi menantikan entri-entri baru dari ana....

Sebelum ketibaan Syawal yang lalu seperti insan lain yang bergelar wanita pasti akan sibuk membeli belah pelbagai keperluan untuk menyambut hari kemenangan umat Islam sedunia iaitu Hari Raya Aidil Fitri...Di kesempatan ini , ana kongsikan satu lagi destinasi untuk penggemar kedai hiasan dalaman rumah iaitu Kaison Home Fashion yang terletak di KL Festifal City, Setapak, Kuala Lumpur...

Kaison
Disini kita boleh membeli pelbagai bunga-bunga hiasan, hiasan dinding,langsir,pasu-pasu hiasan,barangan cenderahati,karpet dan pelbagai lagi barangan hiasan dengan harga yang sangat berbaloi dan bolehlah di kategorikan murah bila dibandingkan kedai-kedai hiasan dalaman yang lain...bayangkan harga untuk setangkai bunga ros dengan bilangan 4-5 kuntum hanya RM 2.50 sahaja...malah kualitinya juga amat baik dari kedai-kedai lain dan rekaan terkini...

Walaubagaimanapun Kaison Home Fashion tidak menawarkan hiasan bertema cuma terpulang pada kita untuk padan suaikan dengan tema hiasan rumah masing-masing....Macam selalu, ana kongsikan disini antara pelbagai hiasan dalaman yang terdapat di kedai ini untuk tatapan rakan blogger dan pengunjung yang singgah di anajingga.blogspot.com....

Pintu masuk Kaison,KL Festival City..

Antara bunga-bunga dan daun hiasan yang terdapat disini..






You May Also Like

15 comments

  1. saya suka ni beli belah kat kaison ni. cantik je brg2nye kan hehe...

    ReplyDelete
  2. Tq Liza Izara Fazriel Fahmi..: cantik dan murah kan..

    ReplyDelete
  3. di sabah kaison ni byk cawangan.kalo masuk sini memang payah nk keluar

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq putri: kat KL ni di festival city sahaja yang pernah ana jumpa tempat lain tak pasti pula...tq singgah..

      Delete
  4. wah brg2 kt sini semua bes2 yer ^_^

    ReplyDelete
  5. juling mate datang sineh!!!huhuhuh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lieya Von Jay & P#eoniX : memang rambang sebab cantik dan murah..tq singgah ke sini..

      Delete
  6. Assalamualaikum. lawanya tempat ni. sheila tak pernah pergi sini. salam perkenalan dan selamat hari raya daripada sheila :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan jua buat Sheila Salim...

      Delete
  7. saya pun suka datang sini, biasanya beli pewangi rumah&kereta yg gantung tu..best, simple, murah pulak tu...

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Jana Hazana & Ida Syuhada: tq singgah ke sini..salam ukhwah.

      Delete
  9. kita gi kaison kat paradigm mall.. best jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada ye outlet kaison kat paradigm mall..satu hari nanti ana sampai sana Insyaa Allah..

      Delete
  10. K.ana...td baru mmber suh search pasal kaison...search2 k.ana pun ada update pasal kaison neh....ari tu dah g KL..tp xsempat nk pusing....jadinya...next g KL...utk ke CM & kaison ,,,,,huhuh

    ReplyDelete