sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Ahad, 24 November 2013

KLIMS 2013 - Kereta Klasik

Hari ini hari terakhir pameran kereta Kuala Lumpur International Motorshow 2013 yang berlangsung di PWTC... jadi bagi mereka yang masih tidak berkesempatan ke sana tunggu saja tahun hadapan In Shaa Allah kalau ada lagi pameran ini.... Selain daripada mempamerkan kereta-kereta moden dan terkini di KLIMS kali ini juga ana berkesempatan melihat beberapa model klasik atau kereta antik yang memang menarik perhatian pengunjung ..

Model-model kereta era kolonial hingga zaman retro ada di pamerkan, termasuklah sebuah kereta seperti dalam filem Labu-labi milik Tuan Haji Bakhil tu.....kelakar bila teringatkan dialog-dialog lucu dari filem tersebut...bagi yang tak berkesempatan ke sana , ana kogsikan disini beberapa keping gambar untuk tatapan semua....































8 ulasan:

  1. Kalau suami tahu nie, sure ajak pergi. Maklumlah. peminat kereta klasik :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mazatul :nak pegi exhibition dah habis hari ni..ajak tgk foto kat blog ana ni ok dah kut..tq singgah..

      Padam
  2. salam dear ana
    tengkiu sudi singgah blog momoy =)
    tengok kereta klasik tu cantik berkilat2
    wink wink
    selalunya hone kereta klasik ni bunyi dia unik sikit
    lain dr kereta biasa kan

    BalasPadam
  3. salam, cantik2...agaknya disinilah AC Mizal dapatkan kereta2 antik ni untuk slot rancangan 'Sembang Teh Tarik' nya kot...

    BalasPadam
  4. Klasik pun tetap cantik jugak! Hehe

    BalasPadam
  5. Wah ! Klasik . Spare part tu yg susah nak cari ...

    BalasPadam
  6. kereta merah dan kuning tu memang paling RARE ! cantik sgt xD

    BalasPadam
  7. cantik2 kreta klasik nie.. mcm nak ada stiap satu kreta nie ja :D xD

    BalasPadam