sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Jumaat, 6 Disember 2013

BIG BAD WOLF 2013


Kembali lagi tahun ini...satu pameran dan jualan buku-buku antarabangsa yang paling 'best' dengan potongan harga sehingga 95%...memang menakjubkan dan bagi ulat-ulat buku khasnya dalam edisi bahasa Inggeris memang di sinilah tempat yang di tunggu-tunggu setiap tahun....

Tahun lepas ana sempat ke sini dan jangan tak percaya buku di kedai-kedai buku dengan harga RM60 boleh dibeli dengan harga RM15...anak-anak ana memang peminat buku-buku fiksyen Inggeris jadi memang rambang mata dan rabaklah poket ayahnya...tetapi memang berbaloi sangat-sangat...

Lebih menarik jualan buku di Big Bad Wolf ini berlangsung 24 jam sehari...jadi kalau tak sempat datang siang, tengahmalam pun boleh datang....tapi memang penuh sesak pastinya...

Bertempat di Mines International Exhibition & Convention Centre atau MIECC di The Mines...berlangsung dari 6hb hingga 15 Dec 2013...Tahun ini ana belum lagi berkesempatan ke sini..In shaa Allah dalam minggu hadapan kami akan pergi...nanti ana update kan lagi didalam entri akan datang...


Bolehlah Like di FB Page : Big Bad Wolf untuk keterangan lanjut..

~Berkongsi Info~

7 ulasan:

  1. hihi.. kak ana.. lilynn ada bt 2 entry pasal bbw.. :)

    BalasPadam
  2. Tulaa..teringin nak pergi sini..tapi ..hurmmm..kena fikir nak bawak anak ke tak..

    BalasPadam
  3. Wah, Boleh kesana ni. Nak borong buku.... =)

    BalasPadam
  4. Assalmualaikum..Ke sana ke? Saya tak berkesempatan..walaupun tak jauh

    BalasPadam
  5. kak ana.. liza dah up entry ambuyat :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq dear lilynn: kak ana tak perasan pula entri Liza..dah jengok..sayang both of you.. :)

      Padam