sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Selasa, 20 Mei 2014

Solekan Pengantin @ Bridal make up


Tempahan solekan pengantin,solekan majlis dan kelas solekan/bridal make-up & make up class:

 

Bridal make up by Lora Dash

Sebelum ini ana ada update entri tentang majlis perkahwinan Wanie & Jay.Sebenarnya Wanie merupakan seorang juru solek profesional yang telah menyolek sendiri wajahnya di majlis tersebut.Menggunakan nama Lora Dash untuk lebih global, menerima banyak tempahan untuk solekan majlis pertunangan,pernikahan,majlis-majlis rasmi dan turut mengadakan kelas-kelas solekan kepada yang berminat untuk menyertai.

Kepada bakal-bakal pengantin yang masih tercari-cari pekej solekan pengantin bolehlah menghubungi Lora Dash di Whatsapp : 012 987 8600 untuk seberang keterangan lanjut.Boleh juga ke Instagram : Lora Dash atau Facebook Lora Dash (klik sini).

Disini ana kongsikan beberapa foto dari hasil solekan Lora Dash buat pelanggan-pelanggannya.

Menatarias wajah sendiri di majlis resepsinya

Hasil solekan pengantin untuk resepsi di PWTC

Solekan untuk majlis makan malam




Solekan untuk sessi fotografi majalah


Bersama Natasha Hudson

Hunny Madu & Lora Dash

Hasil Solekan Pengantin



Kelas solekan oleh Lora Dash

Untuk foto-foto yang lebih banyak bolehlah ke laman Facebook dan Instagram Lora Dash.


~berkongsi info solekan disini~

14 ulasan:

  1. Kuasa make-up ni..hehe

    Jom join giveaway sy mana tau ada rezeki...:)

    http://blogpancingelih.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    BalasPadam
  2. mujur kelas make up kalau kelas masak CP join dah hehe..datang klik2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..kelas make up nak masuk pun apa salahnya...jadi pak andam CP untuk lelaki..hehe

      Padam
  3. Cantik dia make up kak......siap solek artis daa tuu

    BalasPadam
  4. Cantik hasil make-up dia... :)

    BalasPadam
  5. terima kasih zila & nurul..:)

    BalasPadam
  6. Suka nya,,,siapa nak make up kan Fuza ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Fuza memang dah natural beauty dear.. :)

      Padam
  7. Info sy tntg kelas make up ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sila hubungi no: Lora Dash yang di dalam entri atau ke Instagram nya, tq hanis :)

      Padam