sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Rabu, 25 Jun 2014

Kenapa Jadi Begini??




Dah dua hari buka blog tak keluar 'reading list' dari 'following blogger'.Diberi cuma satu blog yang update terkini masa kita log masuk. Cuba klik 'view more' tetapi masih tak boleh keluar.

Payah juga nak blogwalking ke blog rakan-rakan dan meninjau apa entri terkini mereka.Ana cuma dapat ke blog yang ada di paparan 'blog list' sahaja melihat entri rakan-rakan.

Harap masalah ini dapat diselesaikan dengan segera untuk memudahkan kita berblogwalking sesama 'following friend'.Kadang-kadang berlaku macam-macam masalah teknikal ketika berblog ni.Ialah tiada yang sempurna ciptaan manusia melainkan Dia Yang Maha Sempurna atas segala.


~berkongsi masalah disini~

13 ulasan:

  1. Dah 3 hari masalah yang sama kak Ana..susah nak BW..kadang-kadang update entri tapi kat bloglist tak naik pulak..

    BalasPadam
  2. Laaa....Sha baru perasan ari ni kak....jenuh duk klik view more..kih3...susah lah nk jejalan....

    BalasPadam
  3. sama la jugak macam saya. Rasanya, semua orang alami masalah yang serupa.

    BalasPadam
  4. sama juga..
    jadi mcm ni kak ana

    BalasPadam
  5. malam ni kak ana buka ni dah ok kembali..selamat berblogwalking kembali adik-adikku..

    BalasPadam
  6. mujur sekarang ni problem tu dah settle.
    baru boleh blogwalking semula :)

    BalasPadam
  7. ekkkk entah. tak perasan pun... oh ini cara nak blogwalking

    BalasPadam
  8. eh ada prob ke smlm..kebetulan tak buka blog langsung..hihi

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah dah settle dah Suki, Nick..mudah dah kita jenjalan ziarah kawan2..

    BalasPadam
  10. sy bw guna hp so memg xdpt tgk mslh tuh

    BalasPadam
  11. saya ni kak ana selalu susah sgt nak BW..xmasalah line..masalah pc...sabar aje la

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak pe KG ada peluang barulah singgah ziarah rakan2 blogger kita kan :)

      Padam