Pelakon Temptation of Wife (TV3)

by - Tuesday, June 10, 2014


Pelakon-pelakon Temptation of Wife di TV3

Pelakon-pelakon Temptation of Wife-TV3


Antara yang banyak singgah di anajingga baru-baru ini dengan 'search keywords' pelakon siri Temptation of Wife yang sedang ditayangkan di slot Telenovela TV3.Untuk tidak menghampakan mereka yang singgah ke sini, ana Google dan kongsikan serba sedikit info dan foto-foto para pelakon siri Temptation of Wife .



Empat watak utama dalam telenovela Temptation of Wife ialah Marian Rivera, Dennis Trillo, Rafael Rosell dan Glaiza de Castro.


Marian Rivera

 

Marian Rivera

Tarikh lahir: 12/8/1984
Bapa berdarah Sepanyol dan ibu Filipina.
Berkelulusan BA in Psychology, De La Salle, University
Watak sebagai Angeline Santos-Salcedo dan Chantal Gonzales


kredit foto :IG therealmarian

Dennis Trillo

Dennis Trillo

Tarikh Lahir : 12/5/1981
Nama sebenar: Abelardo Dennis Florencio Trillo Ho.
Watak sebagai Marcel Salcedo

Rafael Rosell

 

Rafael Rosell

Tarikh lahir: 10/11/1982
Dilahir dan dibesarkan di Norway.
Nama sebenar: Rafael Quimpo Rosell IV
Watak sebagai Nigel Armada



Glaiza de Castro

 

Glaiza de Castro

Tarikh lahir: 21/1/1988
Dilahirkan di Valenzuela City, Filipina.
Watak sebagai Heidi Fernandez


Disamping empat watak utama dalam siri telenovela Temptation of Wife, lain-lain pendukung watak sampingan yang menguatkan cerita ini seperti berikut;

Rez Cortez (Abner Lunzada Santos)

 

 

Rio Locsin (Minda Balde Lunzada Santos)

 

Antonio Aquitania (Leo Balde Lunzada Santos)

Raymond Bagatsing (Romeo Salcedo)

 

 

Cherie Gil (Stella Salcedo)

 

 

Bettina Carlos (Madel Salcedo)

Ayen Munji (Yolanda Armada)

Michelle Madrigal (Chantal Armada)


Jom sama-sama kita tonton sehingga ke episod akhir telenovela ini yang sangat menarik dengan watak-watak yang berkesan.Selamat menonton.







You May Also Like

12 comments

  1. Emm.. rminya pelakun. Ada tengok jap je. Anak buah nak tengok kartun 617 astro.

    ReplyDelete
  2. wahh saya memang ikut crite ni kak.. hehe

    ReplyDelete
  3. dah lama tak tengok cerita ni.tapi pelakon Filipina ni lawa-lawa orangnya. tak makan tua lak tu.watak mak ngan anak dah cam kakak ngan adik je.hihi

    ReplyDelete
  4. Boleh tahan kuat juga pengaruh telenovela Filipina kat malaysia ni ye. Mula kenal telenovela ni waktu siri Pandako Sa Yo disiarkan dulu.

    ReplyDelete
  5. cantik2 dan segak2 pelakonya..
    x pnah tgok cerita ni..
    org ckp jalan ceritanya mnarik..

    ReplyDelete
  6. wah..cerita ni memang best..pelakon2 semuanya bagus & mantap lakonannya..sy beritahu bahawa anda telah ditag http://aspireangel.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html

    ReplyDelete
  7. Sha suka sgt tgk muka Marian tuu...xpuas ....cantik jee dia...Sha jarg tgk...tp ari tu cuti ,leh tgk..mang melekat laaa...bab Chantal buat sakit hati Heidi memg terbaikk

    ReplyDelete
  8. Cantik sangat Marian Rivera tu... nrl x berkesempatan tengok citer ni... best jugak ye K Ana... yang lepas Be careful with my heart nrl dapat tengok sampai abih... tengok kat tonton je...hehe

    ReplyDelete
  9. cantiknya lah depa ni kan...

    ReplyDelete
  10. cantik² dan handsome pelakon filipina ni

    ReplyDelete