WW - Marian Rivera & Dingdong Dantes Engaged

by - Wednesday, August 13, 2014

Marian Rivera & Dingdong Dantes Engaged on Saturday, 

9th August 2014..

 

Marian Rivera bertunang dengan Dingdong Dantes

Cincin pertunangan Marian Rivera



Marian Rivera & Dingdong Dantes

Foto : Instagram: therealmarian

You May Also Like

24 comments

  1. memang acik tak tau apa2 ana..pelakon ke ni anan..pelakon mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..pelakon Filipina dalam telenovela tu achik... entri untuk trafik je ni..hehe

      Delete
  2. feveret artis kot!hehe..cincin dia makkkkkaiii!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka lah juga Iryns, sebab dia cantik kan... :)

      Delete
  3. Sukanya tengok cincin dia... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ana pun tak pasti yang mana satu E' ring dia ..hehe ada dua tu kan..Nurul..

      Delete
  4. cantiknye cincin dia! suke tengok dia ni dlm temptation of wife

    ReplyDelete
    Replies
    1. Angeline dan Chantal dalam Temptation of wife..

      Delete
  5. dia book cepat2 sebelum melepas kat tangan Nigel..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..Nigel lagi hensem kan Erry Nick hehe

      Delete
  6. Replies
    1. depa ni bertunang kat atas stage je mimi kan.. :)

      Delete
  7. Blogwalked!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. dedua chantek & sama padan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marian Rivera memang cantik kan lia..:)

      Delete
  9. hero dalam drama temptating wife tu ye? sama cantik sama padan

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm betul Zila, heroin Temptation of Wife tu, Marian Rivera dan pasangannya dalam Marimar dulu Dingdong Dantes hehe..entri seo ni sebenarnya..mendadak trafik semalam..hehe

      Delete
  10. wahhh.. dah bertunang lah mereka, kt telenovela Marimar, suka tgk c Marian nih blakon.. klu bawa watak jahat pun leh tahan gk dia nih. haha.. kesitu plak. hi Anajingga, thx sbb sudi lawat blog saya :)) salam kenal ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. you're welcome my dear...watak jahat sebagai chantal tu kan dalam temptation of wife tu..

      Delete
  11. besarnya batu..hihihi.sejak kerja ni lama tak layan drama filipina.huhuhu.tapi pelakon filipina ni tak mekap pun cantik kan kak ana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau yang mix mat salleh tu memang cantik2 Sal, macam Marian ni, Kristine Hermosa, kalau yg Filipina asli tu biasa2 je kan..hehe

      Delete