sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Rabu, 13 Ogos 2014

WW - Marian Rivera & Dingdong Dantes Engaged

Marian Rivera & Dingdong Dantes Engaged on Saturday, 

9th August 2014..

 

Marian Rivera bertunang dengan Dingdong Dantes

Cincin pertunangan Marian Rivera



Marian Rivera & Dingdong Dantes

Foto : Instagram: therealmarian

24 ulasan:

  1. memang acik tak tau apa2 ana..pelakon ke ni anan..pelakon mana

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..pelakon Filipina dalam telenovela tu achik... entri untuk trafik je ni..hehe

      Padam
  2. feveret artis kot!hehe..cincin dia makkkkkaiii!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. suka lah juga Iryns, sebab dia cantik kan... :)

      Padam
  3. Sukanya tengok cincin dia... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak ana pun tak pasti yang mana satu E' ring dia ..hehe ada dua tu kan..Nurul..

      Padam
  4. cantiknye cincin dia! suke tengok dia ni dlm temptation of wife

    BalasPadam
    Balasan
    1. Angeline dan Chantal dalam Temptation of wife..

      Padam
  5. dia book cepat2 sebelum melepas kat tangan Nigel..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..Nigel lagi hensem kan Erry Nick hehe

      Padam
  6. Balasan
    1. depa ni bertunang kat atas stage je mimi kan.. :)

      Padam
  7. Blogwalked!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. dedua chantek & sama padan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Marian Rivera memang cantik kan lia..:)

      Padam
  9. hero dalam drama temptating wife tu ye? sama cantik sama padan

    BalasPadam
    Balasan
    1. erm betul Zila, heroin Temptation of Wife tu, Marian Rivera dan pasangannya dalam Marimar dulu Dingdong Dantes hehe..entri seo ni sebenarnya..mendadak trafik semalam..hehe

      Padam
  10. wahhh.. dah bertunang lah mereka, kt telenovela Marimar, suka tgk c Marian nih blakon.. klu bawa watak jahat pun leh tahan gk dia nih. haha.. kesitu plak. hi Anajingga, thx sbb sudi lawat blog saya :)) salam kenal ~

    BalasPadam
    Balasan
    1. you're welcome my dear...watak jahat sebagai chantal tu kan dalam temptation of wife tu..

      Padam
  11. besarnya batu..hihihi.sejak kerja ni lama tak layan drama filipina.huhuhu.tapi pelakon filipina ni tak mekap pun cantik kan kak ana?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau yang mix mat salleh tu memang cantik2 Sal, macam Marian ni, Kristine Hermosa, kalau yg Filipina asli tu biasa2 je kan..hehe

      Padam