sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Khamis, 25 September 2014

Thank You So Much MamaNiza



Terima kasih banyak-banyak buat rakan blogger adik manis kak ana, mama Niza sudi membantu kak ana menaikkan banner untuk #Kelabbloggerbenashaari di anajingga.

Sebelum ni pernah di ajar oleh adinda  Anizz Annisa namun faktor usia agaknya tak berjaya juga banner tersebut tertera di laman.Dua hari lepas dengan sebuah entri dari MamaNiza akhirnya berjaya juga kak ana meletakkan banner di bahagian bawah blog kerana di atas agak terlalu sarat dah.




Sekiranya ada yang tercari-cari cara bagaimana nak menggantung banner #kelabbloggerbenashaari ke dinding blog boleh kita pelajari dari MamaNiza.com .Sekali lagi kak ana kalungkan ucapan terima kasih kepada mama Niza dan semoga ikatan ukhwah antara kita rakan-rakan maya akan terus terjalin erat.Insyaa Allah

18 ulasan:

  1. Balasan
    1. jom kita letak sama-sama noratini.. :)

      Padam
  2. hihi..sori kak ana.. :) anis pon dh tukar ikut cara mamaniza :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq kat Anizz ajar kak ana dah..tapi kak ana yang tak berapa nak faham dik, bab2 cooding ni... faktor usia lah katakan hehe

      Padam
  3. Assalammualaikum...

    terima kasih link yang diberikan untuk ke blog mamaniza.com membantu utk tampal banner...

    mselim3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam mselim3..sama-sama, terima kasih kat mama niza yg shared kod banner nya.. :)

      Padam
  4. kena pandai main cooding jee kak . susah sikit kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. bab tu yang kak ana fail sangat miminadam..hehe

      Padam
  5. bab coding ni memang pening sikit, silap gaya terabur terus blog kita..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. pasal tu lah kak ana suspen je nak ubah2 coding ni Sal, minta tolong kat mamaNiza...:)

      Padam
  6. Alhamdulillah. Berjaya juga..
    Usaha tangga kejayaan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ Nurul Faiz, malu bertanya sesat jalan, so kita tanyalah yang pakar kan.. :)

      Padam
  7. Balasan
    1. apa lagi Fuza, jom tepek kat blog, mama dah bagi link tu hehe

      Padam
  8. Balasan
    1. TQ Zila, sesaja join kelab untuk tambah ilmu berblog dari sifu Ben Ashaari ni..hehe

      Padam
  9. alahai kakakku sayang.... ni kacang goreng je, malu pulak kite..... hihi tenkiu kak

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe kacang goreng bagi mama, rendang tok buat kak ana yang memang blur dah lama dah nak tampal banner ni, anyway tq so much mama,semoga ramai yang dapat manfaat dari perkongsian mama ni.:)

      Padam