sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Jumaat, 19 September 2014

The Versatile Blogger Award


The Versatile Blogger Award:

 


Lama dah sebenarnya di tag oleh adik-adik tersayang, namun baru hari ini ana berkesempatan untuk memeriahkan segmen antara rakan blogger yang tak lain tak bukan untuk mengenali dengan lebih lagi serta menambahkan keakraban dan silaturrahim.Dua orang adik manis yang telah men'tag' kak ana ialah :

Adindaku : SAL :  BLOG SAL

Dan

Adindaku : Fuza Musa : SULAMAN LACE HEAVEN

Jom singgah ke blog-blog menarik yang menjadi kunjungan tetap ana hampir di setiap entri-entri baru mereka yang best dan banyak perkongsian.

Syarat-syarat untuk menyertai segmen 'The Versatile Blogger Award ' mudah sahaja seperti :

1. Ucap terima kasih kepada yang memilih anda
 
2. Letakkan link blog mereka
 
3. Tulis 7 Fakta tentang diri anda.
 
4. Pilih 15 blog yang ada ikuti dan calonkan sebagai 15 blog ini kepada VBA
 
7 Fakta tentang diri saya :
 
1. Pencinta Alam - suka dan tenang melihat keindahan alam semulajadi,ciptaanNya.
 
2.Pencinta Haiwan - paling sayang dengan kucing-kucing.
 
3.Anak jati Teluk Intan,Perak - walaupun dah berhijrah ke Selangor.
 
4.Sayang dengan keluarga dan kawan-kawan.
 
5.Suka makan 'desert' yang sejuk-sejuk.
 
6.Anak-anak adalah kekuatan diri.
 
7.Minat sangat dengan lakonan Adi Putra dan Anzalna Nasir (wah wah nak juga bagitau tu )  

15 Blog Pilihan ana :
 
 1. Nota Ibu (Linda) : http://notaibu77.blogspot.com/

2.Pangkin Nenek (KakYon) : http://kakrose.blogspot.com/

3.*Diary Nurul* (Nurul) : http://coratcoretnurul80.blogspot.com/

4.A Girl On A Mission (Cik Oren) ; http://kaktusoren.blogspot.com/

5.Anne Nurain (Anne) : http://anne-nurain.blogspot.com/

6.Blog CikLa Shahril : http://ciklapunyabelog.blogspot.com/

7.Cerita Orang Bujang (Cik Pinz) : http://realiticikpin.blogspot.com/

8.Fina Lotus (fina-chan) ; http://attackonmysoul.blogspot.com/

9.MEMMETLENGGENG (Zila) : http://memetlenggeng.blogspot.com/


11.NS-NOTA SHALIMAR (Sha) : http://notashalimar.blogspot.com/

12.~~{Just a Blog of Mine}~~ (Suki) : http://sukasukitulisblog.blogspot.com/

13.Detik Detik Indah Dalam Hidupku (Kak Kamsiah) : http://kamsiah-yusoff.blogspot.com/

14.Dialog Uda (Nora Karim ) : http://dialoguda.blogspot.com/

15.My Green Eye's (Kak Mala) : http://malasaad.blogspot.com/

Ok, sampai sini sahaja..pada yang ana tag di atas, tiada paksaan untuk menyertai,terpulang..ana sekadar ingin memeriahkan segmen yang menarik ini, disamping dapat juga kita singgah 'blogwalking di mana-mana blog yang ingin kita singgah.

Terima Kasih...

16 ulasan:

  1. Terimakasih Ana , undang KY meriahkan segmen ini. KY jarang sangat menyertai apa2 segmen. tapi kali ini dengan happynya KY sertainya :)

    BalasPadam
  2. Tq Kak sbb sudi tag cikla. InshaAllah nanti cikla join... K

    BalasPadam
  3. Terima kasih Kak Ana... gembira dan terharu sangat coz kak Ana sudi men 'tag' Mrs. A. samalah Mrs. A pun suka kucing. hiks..hiks..hiks..

    BalasPadam
  4. Tq tag saya... kena cari masa gak ni buat... kalau tak nanti lupa... huhuhu

    Desert sejuk tu saya baca je pun ngilu gigi... huhuhu oh gusi saya sgt sensitif... huhuhu

    BalasPadam
  5. Terima kasih k.ana sebb sudi pilih blog sha juga.....:D....

    BalasPadam
  6. oh sudi kena tagged dgn sis ana..ok esok suki buat entry psl ni ye...tq

    BalasPadam
  7. Terima kasih semua rakan2 ana tersayang, selamat bersegmen okay, kita enjoy!!

    BalasPadam
  8. Terima kasih kak Ana sebab pilih blog CP. InshaAllah ada kesempatan CP laksanakan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Segmen ni untuk suka2 je CP...kak ana sambut cabaran adik2 yang tag...take you time kay... :)

      Padam
  9. Terima kasih Ana sebab sudi tag linda....sangat terharuuu :)) terima kasih Ana :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih juga buat Linda dengan entri yang sangat menyentuh hatiku..keroncong untuk ana lagi.. semoga ukhwah kita kekal terjalin dan mendapat keberkatan dariNya jua..amin.

      Padam
  10. Dushhh..tetiba di tag..hihhihi..terima kasih ana, kalau ada masa saya akan menyahutnya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama-sama Zila, saja suka2 je, tiada paksaan..hehe

      Padam