Gaya Tidur Yang Seksi

by - Friday, October 03, 2014

 Gaya tidur yang seksi ....

Wah tajuk bukan main lagi .. sebenarnya tak ada apa-apa yang seksi pun..Semalam ana berbual di 'group whatsapp' dengan sepupu dan adik-beradik bercerita tentang kucing.Kamipun 'pose' lah foto-foto kucing kami yang sedang aman bahagia, tidur dengan pelbagai aksi yang memang menggoda..Hari ini, ana kongsikan pula disini bagaimana bahagianya makhluk Allah ini tidur selepas kekenyangan..sekadar hiburan sahaja...


Ini gaya manja Jingga ketika tidur, siap tutup mata lagi kalau cerah..kini semuanya tinggal kenangan bersama Jingga tersayang.


Yang ni aksi Tam Cik dengan Cik Bunga bila tidur di dapur.Macam bergaduh je rupanya..



Punyalah lentik Cik Bunga tidur atas sofa ,seksi menggoda sungguh..


Kadang-kadang kalau dah ngantik sangat, sambil duduk pun boleh lelap Cik Bunga ni..


Yang terlentang tu kucing mak cu ana, namanya Ompok Cik ,tinggal di Trengganu..


Yang ni kucing sepupu ana, tinggal di Bukit Beruntung namanya Tomot..sedang lena di ulit mimpi..

Sekadar nak memenuhkan ruang ana kongsikan beberapa lagi foto dari Google Image tentang aksi-aksi comel kucing ketika tidur, sekadar hiburan semata-mata..














~berkongsi kisah disini~

You May Also Like

30 comments

  1. Bahagia ja tengok2 kucing2 tu tidor, dkt rumah ni si Bella dgn Harry pon tidor dgn mcm2 gaya, terhibur ja tengok kucing kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu engku, memang merekalah teman kak ana ketika sendirian anak2 ke sekolah,teman bicara hehe

      Delete
  2. Selalu kita jumps di IG, kucing akak pun gitu. Jadi hiburan kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Kak Zana :hari2 berbalas komen di IG je.. sangat menghiburkan bila melihat telatah mereka ni.. :)

      Delete
  3. comelnye kucing.. tp saya penggeli kucing..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke..masing2 ada minat masing2 kan, tak kisahlah Muzai ..:)

      Delete
  4. haha, kucing memang gitu. asal boleh je dia landing.macam kucing kat rumah saya, semua gaya tak senonoh..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe gaya bukan2 je depa tidurkan Sal, janji lelap..:)

      Delete
  5. Replies
    1. kucing2 ni memang tomei2 kan.. AMIIZAA..:)

      Delete
  6. Salam ziarah anajingga..

    Tak sangka kucing tidur bermacam-macam gaya..
    Comel, selamba jer dia tidur camtu.. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Blog Owner, sudi singgah dan komen,,erm macam style depa ni tidur.. :)

      Delete
  7. Macam2 aksi tidur..hi hi..comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah Acik, macam gaya menggoda hehe

      Delete
  8. Salam aidiladha dari CN & Keluarga ;)

    ReplyDelete
  9. Hehehee...tome semuanya...gaya sama ja dengan kucing kat rumah ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mala samalah dengan ana, kucing2 ni jadi best friend kita kan kak..hehe :)

      Delete
  10. comey jer gaya tidur mereka. gaya tidur kita kalau di fotokan mungkin gitu juga agaknya..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha bahaya KY kalau nak di fotokan hehe :)

      Delete
  11. comel ajer.. dahtu nampakmacam best sangat depa tidur

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah kak ana kata Mrs A bahagia je rupanya hehe

      Delete
  12. Selamat Hari Raya Korban Ana,..mmg seksi..heheheh.All the best

    ReplyDelete
  13. oh ana suke kucing yea... comel2 kucing2 ana... hurm..kalo de anak ni susah la nak bela kucing, bela anak je la, hahaha! tapi anak2 memang suke main kucing.. siap kene cako2 lagi... tapi kucing kak ipar jenis tak pandai cako, so, takde risau sgt kalo biar dowang main dgn kucing, hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak semua kucing ana eMMe, sekarang tinggal seekor je dah..memang betul kalau ada anak kecil tak payahlah nak bela kucing tak berapa sesuai..:)

      Delete
  14. Tengok gelagat anak bulus ni memang boleh kurangkan stress

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju tu CP, tapi kak ana dah tak ada teman bicara lagi, Cik Bunga baru saja meninggalkan kak ana... :(

      Delete