Wordless Wednesday - Silap Haribulan ??

by - Wednesday, October 01, 2014


WW : Selalu kita sebut silap haribulan, kali ni betul-betul silap haribulan bila tarikh Deepavali yang di cetak di semua kalendar berubah dari 23hb Oktober ke 22hb Oktober 2014.



You May Also Like

20 comments

  1. oH yeke Kak Ana? Hehe..sejak dah tak keje ni tak alert dengan Public Holiday..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah Fuza, akak pun makcik bagitau sebab kononnya plan ni pi cuti suruh suami sambung cuti Jumaat tu,rupanya alih ke Rabu huhu...:)

      Delete
  2. yalah... mujur tengok berita time announced ubah tarikh tu kononnya nak amik cuti tersepit on Friday 24.10.14 tapi sudah tukar tak jadilah nampak gayanya. :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah Mrs.A, kak ana pun dah plan ni pi cuti suruh abang sambung cuti Jumaat tup tup silap haribulan hehe...:)

      Delete
  3. Laa ye ke kak Ana? Kalau tak CP bestla sambung terus Jumaat Sabtu. Ni Khamis kena kerja la huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha baru tahu ke CP, erm kena lah sambung kerja Khamis tu ye hehe...::)

      Delete
  4. ye ke ana. tak perasan pulak, ky ni kerja sendiri jd tak alert sangat pasal cuti ne..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah KY ramai pejabat dah terima memo tentang ni ..:)

      Delete
  5. Ofis saya pun dapat memo pasal perubahan tarikh cuti ni. Kalau tak alert, memang ramai yang tersalah cuti sebab ikut kalendar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kebanyakan ofis dah dapat memo tentang perubahan ni kan SY

      Delete
  6. betul ana..masa mula2 dengar diradio..acik pi belek kelender..la..boleh silap tarikh juga rupanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tu lah acik baru betul silap haribulan hehe

      Delete
  7. ssalam kenal kembali ana jingga,
    terima kasih datang ke teratak julia johari dot com...
    Ye betul tu dah bertukar kan tarikh cuti umum...makanya cuti kita pun kena hati2 ni hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih julia, semoga terjalin ukhwah antara kita..boleh tukar2 pula ye hehe

      Delete
  8. katanya salah tengok tarikh anak bulan hiksss :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha anak bulan tak kelihatan di tutup hujan gerimis sepanjang hari, pandai Ann :)

      Delete
  9. haha..huru-hara dibuatnya.lagi-lagi tempat kerja yang ada jadual macam office saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ye ke Sal...macam2 bila dah silap haribulan ye hehe :)

      Delete