sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Rabu, 1 Oktober 2014

Wordless Wednesday - Silap Haribulan ??


WW : Selalu kita sebut silap haribulan, kali ni betul-betul silap haribulan bila tarikh Deepavali yang di cetak di semua kalendar berubah dari 23hb Oktober ke 22hb Oktober 2014.



20 ulasan:

  1. oH yeke Kak Ana? Hehe..sejak dah tak keje ni tak alert dengan Public Holiday..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah Fuza, akak pun makcik bagitau sebab kononnya plan ni pi cuti suruh suami sambung cuti Jumaat tu,rupanya alih ke Rabu huhu...:)

      Padam
  2. yalah... mujur tengok berita time announced ubah tarikh tu kononnya nak amik cuti tersepit on Friday 24.10.14 tapi sudah tukar tak jadilah nampak gayanya. :-(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah Mrs.A, kak ana pun dah plan ni pi cuti suruh abang sambung cuti Jumaat tup tup silap haribulan hehe...:)

      Padam
  3. Laa ye ke kak Ana? Kalau tak CP bestla sambung terus Jumaat Sabtu. Ni Khamis kena kerja la huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha baru tahu ke CP, erm kena lah sambung kerja Khamis tu ye hehe...::)

      Padam
  4. ye ke ana. tak perasan pulak, ky ni kerja sendiri jd tak alert sangat pasal cuti ne..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah KY ramai pejabat dah terima memo tentang ni ..:)

      Padam
  5. Ofis saya pun dapat memo pasal perubahan tarikh cuti ni. Kalau tak alert, memang ramai yang tersalah cuti sebab ikut kalendar.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kebanyakan ofis dah dapat memo tentang perubahan ni kan SY

      Padam
  6. betul ana..masa mula2 dengar diradio..acik pi belek kelender..la..boleh silap tarikh juga rupanya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe tu lah acik baru betul silap haribulan hehe

      Padam
  7. ssalam kenal kembali ana jingga,
    terima kasih datang ke teratak julia johari dot com...
    Ye betul tu dah bertukar kan tarikh cuti umum...makanya cuti kita pun kena hati2 ni hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih julia, semoga terjalin ukhwah antara kita..boleh tukar2 pula ye hehe

      Padam
  8. katanya salah tengok tarikh anak bulan hiksss :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha anak bulan tak kelihatan di tutup hujan gerimis sepanjang hari, pandai Ann :)

      Padam
  9. haha..huru-hara dibuatnya.lagi-lagi tempat kerja yang ada jadual macam office saya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha ye ke Sal...macam2 bila dah silap haribulan ye hehe :)

      Padam