Cabaran November #2 by Kathy R'bain (#1)

by - Wednesday, November 12, 2014




Memandangkan cabaran pertama hari tu dah terlepas dan lambat nak sahut, ana gagahi juga menyahut cabaran Kathy yang ke dua ni.. Mudah-mudahan bolehlah diselesaikan mengikut tempoh masanya kan..

Untuk cabaran #2 hari pertama ialah :-gambar selfie anda: Ana ni sangat-sangat malas nak bergambar lebih-lebih lagi berselfie memang tak lah.. jadi sebagai menyahut cabaran, ana tepekkanlah juga sekeping foto selfie disini, walaupun bukan foto 'single' tapi bersama keluarga tersayang.Janji 'selfie' dengan monopod kan..



Ok, selesai cabaran pertama :)

You May Also Like

16 comments

  1. Cantik gmbr selfie..wana blm habis lg cabaran 1..nak bt juga cabaran 2 ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Wana, jom cepat2 sahut cabaran ke dua ni pula :)

      Delete
  2. waaa... alamak, cabaran pertama tertinggal, dah masuk cabaran kedua? alaaa... kita kemas2 nak pindah ni kak...
    Mama Niza

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ana faham mama sedang sibuk berkemas tu, kak ana doakan semoga segala urusan mama dan keluarga dipermudahkanNya..amin. :)

      Delete
  3. Hah kan gojes tu Kak Ana.
    (Konfius yang mana kak Ana...awet muda Kak Ana ni)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuza, anak2 dah take over dah bab2 selfie ni hehe :)

      Delete
  4. assalamualaikum ana...cantik gambarnya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam mama..biasa je mama, mama lagi pandai berselfie kan hehe

      Delete
  5. jauh bebeno gambar tuan tanah. tak puas tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aduii Kak Yon, tuan tanah pemalu orangnya, kalau boleh tak nak buh gambar tapi nak juga sahut cabaran hehe :)

      Delete
  6. Ada 11 cabaran smeuanya. Mmg mencabar.. tp cantik gambar selfie tu Ana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shameel terima kasih, kak ana segan juga nak tepek gambar kat blog ni, sahut cabaran untuk penuhkan entri harian disamping support kawan2 blogger :)

      Delete
  7. mak ngan anak-anak nampak sebaya je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sal, kalau dah sebaya yang mana anak yang mana maknya heehee.. :) ada jelah Sal ni.. :)

      Delete
  8. aduii,,,sha selalu terlepas bab2 cabaran nii...

    ReplyDelete