sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Rabu, 12 November 2014

Cabaran November #2 by Kathy R'bain (#1)




Memandangkan cabaran pertama hari tu dah terlepas dan lambat nak sahut, ana gagahi juga menyahut cabaran Kathy yang ke dua ni.. Mudah-mudahan bolehlah diselesaikan mengikut tempoh masanya kan..

Untuk cabaran #2 hari pertama ialah :-gambar selfie anda: Ana ni sangat-sangat malas nak bergambar lebih-lebih lagi berselfie memang tak lah.. jadi sebagai menyahut cabaran, ana tepekkanlah juga sekeping foto selfie disini, walaupun bukan foto 'single' tapi bersama keluarga tersayang.Janji 'selfie' dengan monopod kan..



Ok, selesai cabaran pertama :)

16 ulasan:

  1. Cantik gmbr selfie..wana blm habis lg cabaran 1..nak bt juga cabaran 2 ni..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq Wana, jom cepat2 sahut cabaran ke dua ni pula :)

      Padam
  2. waaa... alamak, cabaran pertama tertinggal, dah masuk cabaran kedua? alaaa... kita kemas2 nak pindah ni kak...
    Mama Niza

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak ana faham mama sedang sibuk berkemas tu, kak ana doakan semoga segala urusan mama dan keluarga dipermudahkanNya..amin. :)

      Padam
  3. Hah kan gojes tu Kak Ana.
    (Konfius yang mana kak Ana...awet muda Kak Ana ni)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Fuza, anak2 dah take over dah bab2 selfie ni hehe :)

      Padam
  4. assalamualaikum ana...cantik gambarnya...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam mama..biasa je mama, mama lagi pandai berselfie kan hehe

      Padam
  5. jauh bebeno gambar tuan tanah. tak puas tengok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aduii Kak Yon, tuan tanah pemalu orangnya, kalau boleh tak nak buh gambar tapi nak juga sahut cabaran hehe :)

      Padam
  6. Ada 11 cabaran smeuanya. Mmg mencabar.. tp cantik gambar selfie tu Ana.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Shameel terima kasih, kak ana segan juga nak tepek gambar kat blog ni, sahut cabaran untuk penuhkan entri harian disamping support kawan2 blogger :)

      Padam
  7. mak ngan anak-anak nampak sebaya je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sal, kalau dah sebaya yang mana anak yang mana maknya heehee.. :) ada jelah Sal ni.. :)

      Padam
  8. aduii,,,sha selalu terlepas bab2 cabaran nii...

    BalasPadam