sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Jumaat, 21 November 2014

CN #2 By Kathy R'bain (#9)




Tertinggal sehari untuk teruskan cabaran kali ini, tak pe sempat kejar lagi kan.Untuk Cabaran ke 9 ialah gambar belog yang selalu di kunjungi. Kalau ikutkan tak muat entri nak tepek gambar blog rakan-rakan yang sering ana singgah, boleh katakan setiap yang ada di 'reading list' ana akan jenguk, namun sekadar memenuhi ruang ana letakkan beberapa blog rakan-rakan yang paling kerap ana kunjungi..

Sebelum ini di Cerita Orang Bujang (COB) sekarang berwajah baru di cikpinz.com


Blog adinda tersayang Fuza Musa


mama manis, mamaniza


adik manja, Shalimar



Blog Suki yang kreatif


Jejaka aktif, Rojak Somtam



Adik Manis, Anizz Adnan



Ibu muda yang penyayang, eMMe

Banyak lagi blog-blog lain yang pasti ana kunjungi hari-hari, apa-apapun 'Happy Blogging' semua,kita menjalin ukhwah sambil berkongsi sesuatu yang mungkin bermanfaat buat orang lain.Insyaa Allah.

4 ulasan:

  1. Wana pun selalu singgah blog sulaman lace heaven tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Blog Puan Fuza Musa yang anggun kan Wana hehe :)

      Padam
  2. Waahh..Terima kAsih kakak yg Mesra Alam...hiihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ERM mesra alam ye Sha... oklah tu adik manja kak ana seorang ni hehehe..:)

      Padam