sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Isnin, 3 November 2014

Hantaran Pengantin Effa & Ojai


Selamat pengantin baru buat Effa dan Ojai, memilih tema hantaran perkahwinan mereka dengan hiasan bunga-bunga ros segar dan berwarna hijau epal yang sempat disiapkan oleh sepupu ana Nurin Karmila.Sentuhan beliau kali ini, buat pertama kalinya menggunakan hiasan dari kuntuman bunga-bunga ros segar berwarna pink dan merah.Sangat romantis dan indah.

Hantaran dengan bunga-bunga segar (fresh flower):

Hantaran dengan konsep hiasan dari bunga-bunga segar ini ialah dari pihak perempuan kepada pihak pengantin lelaki.


Buah-buahan

Wangian lelaki

Coklat

Tafsiran Al-Quran

Jam tangan dan dompet

Kemeja

Dandanan lelaki

Hantaran bertema warna hijau epal 

Manakala pihak lelaki membawa dulang hantaran dengan tema warna hijau epal dan hiasan bunga orkid putih.

Jam Tangan

Sejadah



Alat solek

Beg Tangan


Wangian

Sepasang kain



 Berminat sekitar Kuala Lumpur, Selayang dan Gombak boleh whatsapp Nurin Karmila di 012 276 3585


~berkogsi idea hantaran disini~

14 ulasan:

  1. Memang nampak fresh.
    Kenapa takde gambar hantaran utk sirih junjung?

    BalasPadam
    Balasan
    1. nampak fresh kan Mrs.A, kak ana terima foto2 dari wassup sepupu akak , mungkin mereka tidak menggunakan sirih junjung agaknya..:)

      Padam
  2. Waa, cantiknya... fresh flower pulak tu... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. cantikkan Nurul, sesekali guna fresh flower ni, cumakena siapkan last minit lah..sebelum ia layu..:)

      Padam
  3. hantarannya mewah dan meriah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih kak yon, biasalah hantaran ni semua nak yang lawa2 kan, asalkan jangan membazir sudah lah..:)

      Padam