sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Rabu, 31 Disember 2014

Marian Rivera & Dingdong Dantes Wedding


Semalam seharian mengikuti detik-detik indah perkahwinan pelakon kesukaan ana dari Filipina iaitu Marian Rivera dengan kekasih hatinya Dingdong Dantes.Majlis yang berlangsung di Immaculate Conception Cathedral di Chubao, Filipina.Pasangan popular menerusi telenovela Marimar ini memang sangat cantik dengan gaun pengantin rekaan Michael Cinco.Sekadar berkongsi beberapa keping foto yang ana pinjam dari Fanpage Marian Rivera di Facebook di bawah.





























Bagaikan sebuah kisah dongeng dengan 'caption : and they live happily ever after... "

kredit foto-foto dari Fanpage Marian Rivera

24 ulasan:

  1. akhirnya mereka berkahwin juga apabila hubungan mereka acap kali digagalkan oleh Angelica. ha ha.. Congratz Marian And Dindong :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha kan fina , jahat sungguh Angelica tu kan dlm Marimar hehe :)

      Padam
  2. Ana, saya suka kasut tu...cantiknyaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang cantik Linda, ana suka tengok wedding dress dia maklumlah dah dia memang cantikkan :)

      Padam
  3. Assalamualaikum

    SELAMAT TAHUN BARU 2015

    Bersama-sama lah kita mendoakan kesejahteraan dan kemakmuran bagi seluruh negara dan seluruh dunia. Semoga 2015 ini akan menjanjikan kebahagiaan untuk semua... amin...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam Najib, selamat tahun baru dan In Shaa Allah semoga segalanya akan lebih baik pada tahun baru ini,Amin. :)

      Padam
  4. Selamat Tahun Baru 2015 Anajingga... teringat cerita duyong tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat tahun baru SS, oo telenovela Dyesebel tu kan hehe :)

      Padam
  5. Balasan
    1. Kan Suki, cantik sangat wedding dress si marimar ni :)

      Padam
  6. amboi dress dia..boleh buat kapet

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. hero dan heroin telenovela yang akhirnya ke alam perkahwinan :)

      Padam
  8. wah..dia punya kek tu!ramai tu boleh makan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau kat kita Sal, sebulan tak habis makan hehe :)

      Padam
  9. Secocok sangat didalam mahupun diluar TV

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu lah Zila, dari dulu memang gemar melayan aksi mereka dalam telenovela hehe :)

      Padam
  10. wow... cantiknye Marian... gaun dia... wahhh... cam cinderella la... mmg cantik ciptaan Tuhan ini...

    BalasPadam
    Balasan
    1. macam fairy tales kan eMMe wedding dress Marian ni :)

      Padam
  11. Sampai ke luar drama hubungan diaorang. Tahniah. Cantik baju pengantin tu, mesti berela-ela kainnya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu lah cinta lokasi lah ni kan hehe, kembang kan gaun dia :)

      Padam
  12. suka tgk diaorg ni..sepadan sungguh...

    BalasPadam