sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Rabu, 3 Disember 2014

Wordless Wednesday



Who would it be ???

30 ulasan:

  1. wordless....tak tahu nak pilih siapa....mungkin arwah mak dan abah

    BalasPadam
    Balasan
    1. pasti banyak yang hendak kita perkatakan disaat mereka telah tiada lagi ,Al Fatihah buat arwah mak dan abah aRz .

      Padam
  2. assalamualaikum ana..selamat pagi mama singgah sini...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam mama : terima kasih singgah pagi2 ke sini :)

      Padam
  3. hurm... kalo suasana yg menarik begini, saya pilih suami saya... heee...romantik tak kak Ana, hahaha!

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah wah eMMe, romantika di amore gitu ye :)

      Padam
  4. salams kak ana.....baru nampak entry akak hari ni...:)
    saya pilih cintahati saya kalau dpt duduk & tgk pemandangan mcm kat ats:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu lah mieja, hampir seminggu busy uruskan kak long ke sem dua di Tapah,baru berkesempatan kembali ke blog,erm centa hati ye... boleh aje.. hehe :)

      Padam
  5. Untuk waktu ini, detik ini..kak nak mak kak..itu aja....

    BalasPadam
  6. CP pilih arwah ayah..huhuhu..rindu nak kongsi segalanya dengan dia..

    BalasPadam
    Balasan
    1. andai dapat ku undur masa kan CP .

      Padam
  7. teringin nak kembali masa silam... membetulkan kesilapan dan menjadi orang baru...

    BalasPadam
    Balasan
    1. andai dapat diulang masa kan najib Ariyan, namun semalam adalah kenangan, hari ini kenyataan dan esok pula masih sebuah harapan... :)

      Padam
  8. Arwah mak..sebab takde langsung memori pasal dia.dia meninggal masa saya baby lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sedih kak ana dengar kisah Sal ni, tabahlah dik Sal, itu takdir yang ditentukanNya buat Sal..banyakkan berdoa supaya arwah ditempatkan disisi mereka yang beriman ,amin.

      Padam
  9. Balasan
    1. amboi Nadratul Syazwana, sampai tak ada jawapan ye hehe :)

      Padam
  10. saya pilih untuk bersama arwah mak dan ayah... byk nak diceritakan...!

    BalasPadam
    Balasan
    1. semoga mereka ditempatkan disisi hamba2Nya yang soleh Nora, amin.

      Padam
  11. akak bz...sha pon xde update pape lg nii...
    klu tny saat ini...nk lepak ngn kwn baik kt kmpg...byk cite nii

    BalasPadam
    Balasan
    1. bestkan Sha, lepak cite2 zaman2 sekolah ke dengan kawan baik di kg hehe :)

      Padam
  12. Balasan
    1. kak ana yakin Eny merindui arwah..sedekahkah Al Fatihah buat arwah selalu dik .

      Padam
  13. Kalau boleh nak bawak satu family..;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. macam bawa bekalan terus berkelah je kat situ mama :) hehe

      Padam