sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Rabu, 14 Januari 2015

Wordless Wednesday 14 Januari 2015


kredit foto : Grafik Islamik

Peringatan buat saya dan saudaraku semua....

28 ulasan:

  1. assalamualaikum ana...menarik sekali...:)

    BalasPadam
  2. terima kasih atas peringatan ni kak ana..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita saling mengingati kan wana :)

      Padam
  3. Balasan
    1. tq dear, kak ana pun share dari FB :)

      Padam
  4. salams kak ana,

    betul kata2 tu kak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang baik kita jadikan pengajaran bersama kan Mieja :)

      Padam
  5. Balasan
    1. peringatan buat kita semua kan Kak Mala :)

      Padam
  6. Balasan
    1. begitulah, bersama kita ingat mengingati kan Eny :)

      Padam
  7. Betul tu kak ana.. manusia sekarang terlampau suka menghukum. Biarlah hanya Allah yg tahu apa yg kita buat. Bila kita cerita, org kata kita menunjuk2. Bila kita tak cerita, org kata kita tak buat apa2. Aduhai. Btw, terima kasih sudi follow zizie. Asyik bersua di ig je. Skang dh jumpa blog masing2. Hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam tu lah lumrah kehidupan zizie zack, so nice knowing you my dear... let's have fun blogging and IG kay :)

      Padam
  8. Berkongsian yang menarik. Terima kasih Kak Ana :)

    BalasPadam
  9. special wish bfday here http://adnan-daughter.blogspot.com/2015/01/happy-birthday-kak-ana.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anizz.... terharunya kak ana, terima kasih banyak-banyak sebuah entri penuh kasih sayang dari Anizz buat kak ana...sayang sangat ikatan ukhwah ini hingga hujung nyawa,In Shaa Allah.. :)

      Padam
  10. semoga ibadah kita di dunia ini diterima Allah swt, dan dosa2 kite terampun.. Amiin...

    BalasPadam
  11. betul tu, kita beribadah bukan untuk menunjuk-nunjuk

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan Zila, semoga amalan kita akan di terimaNya jua .In Shaa Allah.

      Padam
  12. InsyaAllah.... Biarlah rahsia...

    BalasPadam
  13. terima kasih atas perkongsian ini

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama-sama CP, Yang Baik semua datang DariNya , sama-sama kita kongsikan semoga memberi manfaat bersama :)

      Padam