sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Rabu, 21 Januari 2015

WW : Kelakar Tak ??






26 ulasan:

  1. assalamualaikum ana...ada gigi atau x mesti kena senyumkan...tapi x ada gigi kena la senyum tutup mulut sikit...;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam mama, senyum itu kan sedekah :) tengok profil mama senyum manis je hehe :)

      Padam
  2. kalungigi rongak, mampukah tersenyum? hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh aje ajim, cover je dengan bibir, cute gak tu hehe :)

      Padam
  3. haha..memang kelakar..suka kedua-dua quote tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. saja je kita senyum ramai-ramai Wana :)

      Padam
  4. Hahahahah..yang memula tu kelakar...

    BalasPadam
    Balasan
    1. erm tu lah Diana, kak ana pun suka jahiat je jokes dia kan hehe :)

      Padam
  5. hehehehe Kak Ana.. kelakar yg first tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan Eny, dah kena baling dengan buah nyok hehe :)

      Padam
  6. hahahaa.. nak try baling buah kelapa kt kwn gak la.. lalala

    BalasPadam
  7. ngeh!ngeh!ngeh! kelakar...senyum sensorang Mrs. A baca

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha mesti sweet je Mrs A senyum sengsorang tu..:)

      Padam
  8. sengeh nmpk gigi penuh tuk k.ana...hihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok kak ana nampak dah Sha..36 batang gigi Sha hehee (betul ke 36 :0 )

      Padam
  9. Hi hi kelakar ..
    Takut hilang gigi kena buah kelapa

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah ye tak ye juga kan SS :) hehe

      Padam
  10. baca quote sambil tersenyum.. hehe..

    BalasPadam
  11. salam.. kunjungan blas dr saya. bla baca quote ni terus gelak sebabnya td baru lepas menangis potong bawang...haha

    zinziemeewah

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha terima kasih singgah , jangan pas ni baling kelapa kat kawan dah le ye norsalihah hehe :)

      Padam
  12. hihi.. xde gigi boleh senyumm senyum lebih sikit kat mata..huhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. macam mana senyuk kut mata tu Anizz :)

      Padam