WW : Kelakar Tak ??

by - Wednesday, January 21, 2015






You May Also Like

26 comments

  1. assalamualaikum ana...ada gigi atau x mesti kena senyumkan...tapi x ada gigi kena la senyum tutup mulut sikit...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam mama, senyum itu kan sedekah :) tengok profil mama senyum manis je hehe :)

      Delete
  2. kalungigi rongak, mampukah tersenyum? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh aje ajim, cover je dengan bibir, cute gak tu hehe :)

      Delete
  3. haha..memang kelakar..suka kedua-dua quote tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja je kita senyum ramai-ramai Wana :)

      Delete
  4. Hahahahah..yang memula tu kelakar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm tu lah Diana, kak ana pun suka jahiat je jokes dia kan hehe :)

      Delete
  5. hehehehe Kak Ana.. kelakar yg first tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Eny, dah kena baling dengan buah nyok hehe :)

      Delete
  6. hahahaa.. nak try baling buah kelapa kt kwn gak la.. lalala

    ReplyDelete
  7. ngeh!ngeh!ngeh! kelakar...senyum sensorang Mrs. A baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha mesti sweet je Mrs A senyum sengsorang tu..:)

      Delete
  8. sengeh nmpk gigi penuh tuk k.ana...hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok kak ana nampak dah Sha..36 batang gigi Sha hehee (betul ke 36 :0 )

      Delete
  9. Hi hi kelakar ..
    Takut hilang gigi kena buah kelapa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah ye tak ye juga kan SS :) hehe

      Delete
  10. baca quote sambil tersenyum.. hehe..

    ReplyDelete
  11. salam.. kunjungan blas dr saya. bla baca quote ni terus gelak sebabnya td baru lepas menangis potong bawang...haha

    zinziemeewah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha terima kasih singgah , jangan pas ni baling kelapa kat kawan dah le ye norsalihah hehe :)

      Delete
  12. hihi.. xde gigi boleh senyumm senyum lebih sikit kat mata..huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam mana senyuk kut mata tu Anizz :)

      Delete