sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Sabtu, 7 Mac 2015

FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH


FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH


http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html



Syarat-syaratnya mudah jer :
:: Buat satu entry bertajuk FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH

:: Copy banner diatas dan backlinkkan ke entri ini.

:: Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.

:: Pemenang seramai 20 orang akan dipilih melalui Random.org.

:: Giveaway ini akan berlangsung dari 5 Mac - 25 Mac 2015 (11.59 pm waktu Malaysia)

:: Senarai Hadiah ::
Shawl × 3 pemenang
Purse comel × 2 pemenang
Frame gambar × 2 pemenang
Note book + pensel × 3 pemenang
Keychain × 3 pemenang
Fridge Magnet × 3 pemenang
Sheseido Mask (3) × 2 pemenang
Top up RM5 × 2 pemenang



Jom ramai-ramai kita meriah kan Give away dari mama3farhanah ni . KLIK BANNER UNTUK JOIN KAY :)

26 ulasan:

  1. semoga berjaya. Jom join segmen saya http://ceriterahidup97.blogspot.com/2015/03/segmen-bloglist-untuk-blog-ch.html

    BalasPadam
  2. Sha pun join jugak GA ni kak Ana, hehe :)

    BalasPadam
  3. Terima kasih sudi join GA yang tak seberapa ini.
    All the best ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq mama, will always support kawan-kawan blogger.:)

      Padam
  4. gud luck..saya pun join..^_^
    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq Nur Amalina : good luck to you too dear :)

      Padam
  5. Semoga ada rezeki. Boleh semak senarai peserta DI SINI

    BalasPadam
  6. jemput join segmen ira :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-kata-kata-semangat-dari-awak.html

    BalasPadam
  7. singgah sini nak jemput join segmen saya :)

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

    BalasPadam