sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Rabu, 11 Mac 2015

WW : Sukarkah Memahami Wanita





Haha KOMEN SIKIT  ....

26 ulasan:

  1. assalamualaikum ana...sebenarnya x susah nak fahami hati wanita ni kan...tapi kenalah tahu cara2nya...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam mama, hati wanita umpama kerak nasi, sekeras manapun bila direndam lama2 lembut berderai juga ia akhirnya kan mama :)

      Padam
  2. Kalau nak faham wanita tu,kita kena kenal dia dulu..baru boleh kita faham :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup , kenali dulu hati budi kita kan mudah je sebenarnya :)

      Padam
  3. Salam. Hee tebal gila nak habis baca buku bertahun tahun. Kannns.

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam TL , haa itu sebenarnya yg nak di sampaikan hehe :)

      Padam
  4. Tak kenal maka tak cinta. Dah kenal, mesti faham punyalah... Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha begitulah lumrahnya Cik La :)

      Padam
  5. hehe..woman is unique creature

    BalasPadam
    Balasan
    1. erm you're 100% right Cikgu huhu :)

      Padam
  6. Balasan
    1. kalau tgk dr buku tu macam payah gak Nani :)

      Padam
  7. Hehe ada part susah ..susah laaa jugak..bila tiba part senang..mudah laaa nk faham ..tak gtu ksk ana

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha Lya ada part2 lah ye..betullah tu kadang-kadang kita sendiri pun tak faham kan hehe :)

      Padam
  8. hahaha susah ke fhm wanita..ermm cam tak susah jew hihihih

    BalasPadam
  9. hahahahah cabaran utk lelaki

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak ke mereka manyahut cabaran Eny, last2 buat tak tau je :)

      Padam
  10. Kenal, selami dan belai...itulah kita...

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah simple je ketwords dari Kak Mala :)

      Padam
  11. haha, betul tuu . tp tergoda kat pic tu. kemain tebal sebesar alam

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang kelakarlah bab buku tu gambaran betapa sukarnya untuk memahami seorang wanita mimin :)

      Padam
  12. heheh..betul kot..kadang2 saya sendiri tak pahanm dengan diri saya nih./cemana orang lain nak paham..:)

    BalasPadam
  13. Wanita ...sebab itu nama dia WANITA :)

    BalasPadam