sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Ahad, 19 April 2015

JINDRISSKA Blog Anniversary Giveaway



 

http://jindrisska.blogspot.com/2015/04/jindrisska-blog-anniversary-giveaway.html#comment-form

 

Follower ke :449 (kalau tak salah kak ana)
Entri: Done.
Banner & Backlink : Done
Slogan:  "Saya nak menang giveaway ni sebab...saya tak pernah pi oversea kalau menang hadiah dari overseapun mestilah saya heppi .."


34 ulasan:

  1. Balasan
    1. harap-harap selucky Wana yang selalu menang GA hehe :)

      Padam
  2. suka slogan kak ana :)...smoga berjaya,
    eh..sue pon nak hadiah tu jugak, hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha best of luck untuk sue jugalah..:)

      Padam
  3. kalau kak ana dpt fridge magnet... kita bagi dua eh...!!hahahahahaa... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok Ain separuh kak ana separuh kay..:)

      Padam
  4. Sha pun tak pernah pegi obersea :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sha dah pernah gak naik kapal terbang hehe :)

      Padam
  5. kan k.ana..dapat hadiah mesti best..good luck

    BalasPadam
  6. singgah BW dari segmen yang sama
    gud luck

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/jindrisska-first-anniversary-giveaway.html

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. all the best untuk CN juga kan :)

      Padam
  8. Singgah dan follow dari segmen yang sama.
    JINDRISSKA Blog Anniversary Giveaway. Jom terjah dan follow papaglamz...!!!

    BalasPadam
  9. singgah dari segmen yang sama.. gud luck..
    http://yanishak.blogspot.com/2015/04/jindrisska-blog-anniversary-giveaway.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. goodluck to you too Surianti Ishak

      Padam