sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Isnin, 25 Mei 2015

Rezeki Bulan Sya'aban


Semalam telah diumumkan keputusan pemenang Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur. Melalui Blogger cantik Kak Gojes memberitahu di group whatsapp EFG katanya kak ana salah seorang dari sepuluh orang pemenangnya. Uii macam tak percaya dan terus singgah ke blog Acik , Aku Penghibur dan nyatalah no 124 pilihan Random.Org milik www.anajingga.com. Tiada kata-kata yang lebih indah untuk diucapkan selain syukur Alhamdulillah.


Blog kesayangan ramai dan pemenang anugerah Best Lifestyle Blog MSMW dua tahun berturut-turut ini merupakan antara blog yang wajib singgah kerana pengisiannnya yang amat bermakna dan penuh kata-kata puitis. Kenali Acik dan blog hebatnya di www.akupenghibur.com .Terima kasih Acik kerana penganjuran Segmen ini.

Tidak ketinggalan juga terima kasih buat semua sponsor Segmen yang bermurah hati iaitu :











Semoga kita semua akan terus maju dan cemerlang didalam dunia blogger dengan perkongsian yang baik-baik dan indah-indah setiap hari. Alhamdulillah.




20 ulasan:

  1. Tahniah kak ana.. Bleh buat duit raya.. Kekekke

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih cikgu MM, lepaslah nak beli tudung ye hehe :)

      Padam
  2. tahniah kak ana..saya kalau random ni memang jarang merasa.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulah Sal, rasa nak pingsan bila rakan blogger Kak Gojes bagitau ,sebab selalunya tak pernah yang bertuah hihi :)

      Padam
  3. alhamdulillah n tahniah .. rezeki datang tanpa diduga .. :))

    BalasPadam
  4. wahhh.. rm500 tuh.. tahniah sis..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya ampun Ahlam bukan rm500, RM50 sahaja ada sepuluh pemenang semuanta sayangku hihi :)

      Padam
  5. tahniah kak. alhamdulillah rezeki tu
    moga akak akan terus dimurahkan rezeki

    BalasPadam
  6. tahniah ye kak...
    belanja KFc jommmmm!!!


    hahhah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom DR setengah jam lagi kak ana singgah ambil depan rumah ye hihi :)

      Padam
  7. Alhamdulillah..tahniah kak ana

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, terima kasih Lya :)

      Padam
  8. Tahniah Kak Ana...SA x melekat nampaknya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, rezeki pula kali ni SA :)

      Padam
  9. Balasan
    1. Alhamdulillah Siti, rezeki kak ana kali ni :)

      Padam