Rezeki Bulan Sya'aban

by - Monday, May 25, 2015


Semalam telah diumumkan keputusan pemenang Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur. Melalui Blogger cantik Kak Gojes memberitahu di group whatsapp EFG katanya kak ana salah seorang dari sepuluh orang pemenangnya. Uii macam tak percaya dan terus singgah ke blog Acik , Aku Penghibur dan nyatalah no 124 pilihan Random.Org milik www.anajingga.com. Tiada kata-kata yang lebih indah untuk diucapkan selain syukur Alhamdulillah.


Blog kesayangan ramai dan pemenang anugerah Best Lifestyle Blog MSMW dua tahun berturut-turut ini merupakan antara blog yang wajib singgah kerana pengisiannnya yang amat bermakna dan penuh kata-kata puitis. Kenali Acik dan blog hebatnya di www.akupenghibur.com .Terima kasih Acik kerana penganjuran Segmen ini.

Tidak ketinggalan juga terima kasih buat semua sponsor Segmen yang bermurah hati iaitu :











Semoga kita semua akan terus maju dan cemerlang didalam dunia blogger dengan perkongsian yang baik-baik dan indah-indah setiap hari. Alhamdulillah.




You May Also Like

20 comments

  1. Tahniah kak ana.. Bleh buat duit raya.. Kekekke

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cikgu MM, lepaslah nak beli tudung ye hehe :)

      Delete
  2. tahniah kak ana..saya kalau random ni memang jarang merasa.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah Sal, rasa nak pingsan bila rakan blogger Kak Gojes bagitau ,sebab selalunya tak pernah yang bertuah hihi :)

      Delete
  3. alhamdulillah n tahniah .. rezeki datang tanpa diduga .. :))

    ReplyDelete
  4. wahhh.. rm500 tuh.. tahniah sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ampun Ahlam bukan rm500, RM50 sahaja ada sepuluh pemenang semuanta sayangku hihi :)

      Delete
  5. tahniah kak. alhamdulillah rezeki tu
    moga akak akan terus dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  6. tahniah ye kak...
    belanja KFc jommmmm!!!


    hahhah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom DR setengah jam lagi kak ana singgah ambil depan rumah ye hihi :)

      Delete
  7. Alhamdulillah..tahniah kak ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih Lya :)

      Delete
  8. Tahniah Kak Ana...SA x melekat nampaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, rezeki pula kali ni SA :)

      Delete
  9. Replies
    1. Alhamdulillah Siti, rezeki kak ana kali ni :)

      Delete