Giveaway EFG Mega Raya 2015

by - Wednesday, June 10, 2015

Giveaway EFG Mega Raya 2015


Seminggu lagi nak menjelma Ramadan bulan yang kita nanti-nantikan.Mengambil sempena kedatangan Ramadan Keluarga EFG dengan berbesar hati ingin berkongsi rezeki bersama blogger-blogger yang bertuah untuk memenangi satu dari buah tangan sulung kami iaitu Giveaway EFG Mega Raya 2015.Apakah itu Giveaway EFG Mega Raya 2015? Bagaimana nak menyertai Giveaway EFG Mega Raya 2015 ini? Best ke hadiah Giveaway EFG Mega Raya 2015 ? Tak payah fikir banyak-banyak jom teruskan membaca entri yang mana tahu akan membawa rezeki buat kita sebagai duit raya kan.
 

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100.

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".

Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO


RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang


RM100 x 1 pemenang


RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015



Syarat-syarat wajib :


1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor
irrayyan.com , Mek Zumbie , Khalid Kyle , Bahejabella , Nota Purba , Blog Bingkisan Hati , sayidahnapisah.com , Wayne Harraz


3. Masukkan ke dalam Bloglist
http://www.irrayyan.com
http://mekzumbie.blogspot.com
http://www.bahejabella.com
http://www.notapurba.com
http://www.maisarahsidi.com
http://www.sayidahnapisah.com
http://www.wayneharraz.com

http://www.kisahpondokkecil.com

4. Follow Instagram
@irrayyandotcom @mek_zumbie @haslinazamri @khalidkyle @fndrocka @maisarah_humaira @sayidahlurvechoc @nurulazida @wayne_harraz

5. Add facebook
Qaseh Zamri , Nurul Azida Ahmad , Aiezza Sue , Parizan Mohd Zain


6. Follow G+
Khalid Kyle

7. Like facebook page
Helenz Signature Official




GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

di sponsor oleh


Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan


irrayyan.com , Mek Zumbie , Khalid Kyle , Bahejabella , Nota Purba , Blog Bingkisan Hati , sayidahnapisah.com , Wayne Harraz , Kisah Pondok Kecil




EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK

Semoga berjaya memenangi salah satu dari hadiah-hadiah menarik dari 
Giveaway EFG Mega Raya  2015 
~best of luck ~

You May Also Like

36 comments

  1. All the best... good luck.... steady efg!!

    ReplyDelete
  2. Good Luck Kak Ana Sayang...
    NNt nak duit raya ciked
    EFG Awesome

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok Bonde kita deal, siapa menang kita share2 ye haha :)

      Delete
  3. Replies
    1. cepat2 jangan lengah lagi kan aRz :)

      Delete
  4. cik akak singgah.....semoga berjaya

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. terima kasih Mrs A, jom sertai :)

      Delete
  6. NAK DUIT RAYA JUGAK!!! huu ... cuba nak copy paste code tu tapi macam masalah jer.. tak kena dengan blog.. apapun selamat bercontest2 n good luck :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wani kak ana dah bagi link terus di blog wani ye, jom join sekali .

      Delete
  7. Replies
    1. Good luck untuk DR juga, mana tahu boleh menang SEO kan :)

      Delete
  8. Gud luck kak ana. Kalau menang boleh share duit raya ngan mia. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je mia, kita shared ye haha :)

      Delete
  9. Good Luck.. Ira join jugak :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck buat irra juga kay :) tq singgah sini.

      Delete
  10. all the best kak ana dari EFG017 ;)

    ReplyDelete
  11. SF singgah. Semoga berjaya dalam GA ni ;)
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. all the best to you too syahidah fadilah :)

      Delete
  12. Good luck!
    http://husnamalek.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum terima kasih kerana sertai Giveaway EFG Mega Raya 2015.Semak senarai peserta yang telah di kemaskini Pastikan anda mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang .
    -EFG011-

    ReplyDelete
  14. Salam Ramadhan Kareem . Saya kunjung dari GA yang superb ohsem ni ^^

    http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  15. singgah sini

    http://www.iuzira.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
  16. singgah sini dr giveaway yg sama ... semoga berjaya .

    http://harumankasehvee.blogspot.com/2015/07/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah buat semua pemenang GA EFG KBBA Mega Raya 2015

      Delete