sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Rabu, 10 Jun 2015

Giveaway EFG Mega Raya 2015

Giveaway EFG Mega Raya 2015


Seminggu lagi nak menjelma Ramadan bulan yang kita nanti-nantikan.Mengambil sempena kedatangan Ramadan Keluarga EFG dengan berbesar hati ingin berkongsi rezeki bersama blogger-blogger yang bertuah untuk memenangi satu dari buah tangan sulung kami iaitu Giveaway EFG Mega Raya 2015.Apakah itu Giveaway EFG Mega Raya 2015? Bagaimana nak menyertai Giveaway EFG Mega Raya 2015 ini? Best ke hadiah Giveaway EFG Mega Raya 2015 ? Tak payah fikir banyak-banyak jom teruskan membaca entri yang mana tahu akan membawa rezeki buat kita sebagai duit raya kan.
 

Bersempena dengan sambutan Hari Raya Aidilfitri pada tahun 2015, EFG buat julung kalinya akan menambah 'havoc' suasana raya anda dengan GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100.

Istimewanya, GIVEAWAY EFG MEGA RAYA ini turut menyediakan hadiah lumayan buat pemenang SEO yang berjaya menempatkan halaman web peserta di kedudukan teratas dalam senarai engine carian Google Malaysia (Google.com.my) menggunakan kata carian "Giveaway EFG Mega Raya".

Melalui giveaway ini, para peserta berpeluang untuk saling kenal-mengenali, seterusnya mengeratkan silaturrahim sesama blogger dalam meraikan hari raya pada tahun ini.

giveaway efg mega raya 2015

{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :

SEO


RM300 x 1 pemenang
RM200 x 1 pemenang


RM100 x 1 pemenang


RM100 Cash x 25 pemenang

Mula : 10 Jun 2015 | Tamat :9 Julai 2015



Syarat-syarat wajib :


1. Tulis entry yang bertajuk GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

2. Follow blog sponsor

4. Follow Instagram

5. Add facebook
6. Follow G+
7. Like facebook page
Helenz Signature Official

K.Rogers Butter Cookies by Zida dan Arif
Exchangefeedgroup
irrayyan.com Official FB

Arzmoha
Nik Ainaa
Amy Si Gadis Weird
Rahim Aim Channel

AIN Dramatic Uniq Blog

ShamieraOsment.com
CikGu NoraZimah
YanieYusuf
syirasophie.blogspot.com
Chenta Hati Saya
Diari Jejaka Hangat
Kumahuitu.blogspot.com
Official Pages "Qaseh Ku"
Shahira's blog
Akif Imtiyaz Official Blog
Isolabellaz
Eny Abdullah Cooking & Photography
PowergolD.BiZ
Papaglamz
MMD One Stop Centre
P.C.L
Blog BingkisanHati
Cikk mimin mera
Shaklee House Pantai TIMUR
Zulls Grill N Spices
Nota Purba
Nukilan Reena
Mia Zain
Kanvaskehidupanku
Mommy Yoorin
Sayidahnapisahdotcom
safuraonlinediary
Anajingga
Bicara Mummy
Aku Penghibur [dot] com
SIpanjangkata Likers



GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 RM3100

di sponsor oleh


Madeena Skincare by Helenz Signature Sponsor Giveaway EFG Exchange Feed Group Mega Raya 2015
Madeena Skincare by Helenz Signature
dan






EFG MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ALMUBARAK

Semoga berjaya memenangi salah satu dari hadiah-hadiah menarik dari 
Giveaway EFG Mega Raya  2015 
~best of luck ~

36 ulasan:

  1. All the best... good luck.... steady efg!!

    BalasPadam
  2. Good Luck Kak Ana Sayang...
    NNt nak duit raya ciked
    EFG Awesome

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ok Bonde kita deal, siapa menang kita share2 ye haha :)

      Padam
  3. Nak duit raya. Jom segera

    BalasPadam
    Balasan
    1. cepat2 jangan lengah lagi kan aRz :)

      Padam
  4. cik akak singgah.....semoga berjaya

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    BalasPadam
  5. Selamat bersegmen kak Ana

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Mrs A, jom sertai :)

      Padam
  6. NAK DUIT RAYA JUGAK!!! huu ... cuba nak copy paste code tu tapi macam masalah jer.. tak kena dengan blog.. apapun selamat bercontest2 n good luck :).

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wani kak ana dah bagi link terus di blog wani ye, jom join sekali .

      Padam
  7. Balasan
    1. Good luck untuk DR juga, mana tahu boleh menang SEO kan :)

      Padam
  8. Gud luck kak ana. Kalau menang boleh share duit raya ngan mia. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh je mia, kita shared ye haha :)

      Padam
  9. Good Luck.. Ira join jugak :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Good luck buat irra juga kay :) tq singgah sini.

      Padam
  10. all the best kak ana dari EFG017 ;)

    BalasPadam
  11. SF singgah. Semoga berjaya dalam GA ni ;)
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. all the best to you too syahidah fadilah :)

      Padam
  12. Good luck!
    http://husnamalek.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Goodluck juga buat Una Lily :)

      Padam
  13. assalamualaikum terima kasih kerana sertai Giveaway EFG Mega Raya 2015.Semak senarai peserta yang telah di kemaskini Pastikan anda mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang .
    -EFG011-

    BalasPadam
  14. Salam Ramadhan Kareem . Saya kunjung dari GA yang superb ohsem ni ^^

    http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    BalasPadam
  15. singgah sini

    http://www.iuzira.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    BalasPadam
  16. singgah sini dr giveaway yg sama ... semoga berjaya .

    http://harumankasehvee.blogspot.com/2015/07/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah buat semua pemenang GA EFG KBBA Mega Raya 2015

      Padam