sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Selasa, 16 Jun 2015

Lukisan Tangan 3D Yang Comel


Lukisan Tangan 3D Yang Comel


Terjumpa beberapa koleksi lukisan tangan atau lakaran pen dengan menghasilkan imej 3D yang comel-comel ini dari perkongsian FB seorang rakan.Tak salah jika ana kongsikan semula di sini untuk tatapan pengunjung setia anajingga.com juga kan.Inilah antara bakat seni yang di anugerahkanNya buat sesetengah insan.Idea kreatif yang bukan bisa dimiliki oleh semua manusia.Melukis salah satu daripadanya.


Jom main tenis

Lagi gambar-gambar comel lakaran lukisan 3D ana kongsikan disini .


Apa berita menarik hari ni kan ?

 
Pizza here!!


Arggghh besarnyaaa...


Termenung di air tenang


kereta kudaku


Uwaaa tolonggggg ...


Habis renyuk, cepat gosok..

Comel dan kreatif kan idea-idea mereka ni. Kredit foto-foto dari Facebook.

16 ulasan:

  1. kreatif nya... me is tangan tak kreatif..lukis apa pon tak jadi..sodehh

    BalasPadam
    Balasan
    1. samalah yoorin, kak ana kalau lukis orang jadi hantu rupanya hihi :)

      Padam
  2. Idea yang sangat kreatif.
    First time saya ke blog ni..salam kenal :)

    p/s : cantiknya header blog...simple and sweet

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Fidah, salam ukhwah juga dari kak ana :)

      Padam
    2. wah bestnya lukisan tu... dah lama tak singgah sini...

      Padam
    3. tu lah lama dah tak muncul Ozie :)

      Padam
  3. kreatif...saya nak lukis orang pun jadi makhluk asing

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah samalah FR, kak ana dulu zaman sekolah lukis orang guna water colour, cikgu tanya balik ni orang ke hantu ni hihi :)

      Padam
  4. nak lukis biasa pun failed, apatah lagi yg 3D..org lidi bole la..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi Nick orang lidi terre kan :)

      Padam
  5. Siapa yg kreatif sgt ni kan...

    BalasPadam
  6. salam ramadhan, hee kreatif dan rajinnnya melukis ;p

    BalasPadam