sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Khamis, 2 Julai 2015

Realiti Dan Animasi


Wajah mirip watak kartun

Kelakar pun ada, pelik pun ada. Tapi satu perkogsian yang menarik lah ana nak kongsikan semula dengan pembaca anjingga.com hari ini. Wajah-wajah yang seiras sama dengan watak-watak animasi filem dan kartun di alam realiti.Bukan setakad wajah manusia, haiwan-haiwan comel pun sama dengan karektor filem dan kartun ni.Jom sambil-sambil belek-belek handphone tu kita jamu-jamu mata dengan gambar-gambar unik ni.



Terdapat pelbagai watak-watak animasi yang ana jumpa namun ana kongsikan sebahagian daripadanya sahaja di sini. Kredit foto kepada Games Hero .
























Sama tak, comel kan ..

26 ulasan:

  1. Ekeke...adakah kartun diinspirasi drpd org2 ini atau..org2 ini menjadikan kartun2 ini sbg inspirasi

    BalasPadam
    Balasan
    1. entahlah Sha, tapi comel kan :)

      Padam
  2. ahahaha..ade pulak wujud ekk.. Elsa tu memang sebijik

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah adalah kan iras-iras hihi :)

      Padam
  3. Sangat menarik. Kebetulan yang sangat mengujakan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. erm mungkin bukan satu kebetulan juga kan SP ,tapi comellah kan :)

      Padam
  4. Balasan
    1. comel-comel kan Phu One Wana :)

      Padam
  5. Balasan
    1. Suki dah namapun kartun kan mestilah kelakar hihi :)

      Padam
  6. yang gambar no.2 tu comel..
    yang citer UP tu kan.. hehehehehe... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah cite UP, budak bambam tu haha :)

      Padam
  7. tertengok elsa je.....oooo..ada watak lain...sorry

    BalasPadam
    Balasan
    1. aip puasalah, punya kak ana letak paling bawah hat tu je dia nampak ye, babab baru tahu :)

      Padam
  8. gambar no 1 cute sesangat :-))...

    ada juga orang muka kartun kan ana...huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah kak ana pun suka hat tu comel je, ada pula kan yanty hihi :)

      Padam
  9. ha ah la..sama sangat..kebetulan ke??

    BalasPadam
    Balasan
    1. entahlah DR, make up pun boleh jadi juga kan hihi :)

      Padam
  10. Org putih kalau buat kartun, mmg sehabis-habisan buat research n bg nmpk real... hm...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu lah kan Nora detail depa buat nampak real.:)

      Padam
  11. Haha comel la.. lucu pun ada xD

    BalasPadam