Realiti Dan Animasi


Wajah mirip watak kartun

Kelakar pun ada, pelik pun ada. Tapi satu perkogsian yang menarik lah ana nak kongsikan semula dengan pembaca anjingga.com hari ini. Wajah-wajah yang seiras sama dengan watak-watak animasi filem dan kartun di alam realiti.Bukan setakad wajah manusia, haiwan-haiwan comel pun sama dengan karektor filem dan kartun ni.Jom sambil-sambil belek-belek handphone tu kita jamu-jamu mata dengan gambar-gambar unik ni.



Terdapat pelbagai watak-watak animasi yang ana jumpa namun ana kongsikan sebahagian daripadanya sahaja di sini. Kredit foto kepada Games Hero .
























Sama tak, comel kan ..
Realiti Dan Animasi Realiti Dan Animasi Reviewed by anajingga on July 02, 2015 Rating: 5

26 comments:

  1. Ekeke...adakah kartun diinspirasi drpd org2 ini atau..org2 ini menjadikan kartun2 ini sbg inspirasi

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah Sha, tapi comel kan :)

      Delete
  2. ahahaha..ade pulak wujud ekk.. Elsa tu memang sebijik

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah adalah kan iras-iras hihi :)

      Delete
  3. Sangat menarik. Kebetulan yang sangat mengujakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm mungkin bukan satu kebetulan juga kan SP ,tapi comellah kan :)

      Delete
  4. Replies
    1. comel-comel kan Phu One Wana :)

      Delete
  5. Replies
    1. Suki dah namapun kartun kan mestilah kelakar hihi :)

      Delete
  6. yang gambar no.2 tu comel..
    yang citer UP tu kan.. hehehehehe... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah cite UP, budak bambam tu haha :)

      Delete
  7. tertengok elsa je.....oooo..ada watak lain...sorry

    ReplyDelete
    Replies
    1. aip puasalah, punya kak ana letak paling bawah hat tu je dia nampak ye, babab baru tahu :)

      Delete
  8. gambar no 1 cute sesangat :-))...

    ada juga orang muka kartun kan ana...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak ana pun suka hat tu comel je, ada pula kan yanty hihi :)

      Delete
  9. ha ah la..sama sangat..kebetulan ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah DR, make up pun boleh jadi juga kan hihi :)

      Delete
  10. Org putih kalau buat kartun, mmg sehabis-habisan buat research n bg nmpk real... hm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan Nora detail depa buat nampak real.:)

      Delete
  11. Haha comel la.. lucu pun ada xD

    ReplyDelete

Powered by Blogger.