sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Khamis, 27 Ogos 2015

Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com





Sempena bulan Ogos, bulan kemerdekaan ini, Mia nak buat Giveaway Merdeka 2015 yang simple. Hadiahnya berupa 18 Fridge Magnet Ringgit Malaysia. Ole-ole dari Kelantan.





Tanggal 31 Ogos 1957. Merdeka!! Merdeka!!

Jom join giveaway ini... syarat-syaratnya :

  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 31 Ogos 2015.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan akan diumumkan pada 3 September 2015.



nak join giveaway ini, sila klik pada banner..



41 ulasan:

  1. All the best kak ana! Dapat fridge magnet nanti jangan lupa posing-kan kat peti ais. Buat entry khas satu ye!

    VitaminSuci

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha In shaa Allah nur hifzan :)

      Padam
  2. Selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke 58 k. Ana.
    Good luck!
    Macam nak joint jer.. ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Mrs A sayang..jom join jom :)

      Padam
  3. goodluck kak ana! ingat dapat duit tadi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq sal sayang..duit dalam bentuk fridge magnet sal haha :)

      Padam
  4. dari segmen yg sama..goodluck :)
    http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN

    BalasPadam
    Balasan
    1. good luck untuk mastura juga dari kak ana :)

      Padam
  5. Best of luck kak ana.... :)
    wish u all the best..

    p/s : hadiah bagi dua ehh... hahahahahaa... :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq ain sayang..tak nak kongsi dengan ain hihi :)

      Padam
  6. salam singgah dari segmen yang sama...semoga berjaya....

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. goodluck buat MD juga dari kak ana :)

      Padam
  7. SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN

    http://www.azneyshamsuddin.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih AS..goodluck juga dari kak ana :)

      Padam
  8. Good luck kak ana..

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    BalasPadam
  9. Singgah Sni Jln2..Mimi Dari GA Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html#.VeLEJiWqqko

    Jemput Ke Blog Mimi Ya..Ehekk..

    Semoga Berjaya..

    BalasPadam
  10. ayu dtg dari GA yg sama.. singgah la ke blog ayu..ayu ada juga buat segmen..nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. goodluck buat ayu juga,in shaa allah nantii kak ana singgah ye :)

      Padam

  11. Salam Merdeka... Terima kasih kerana sudi join Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com

    Senarai peserta telah dikemaskini di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-peserta-giveaway-merdeka-2015.html

    Semoga berjaya (^_^)

    BalasPadam
  12. Cik Mimie datang singgah dari segmen yang sama :) best of luck ye!

    http://norshamimi.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    BalasPadam
  13. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://www.mariafirdz.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    Semoga berjaya... ☺

    BalasPadam
  14. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)
    GA 1st Year Blog Anniversary | aryshafayyadh (10sept)

    AidilAdha GA Dyana Hassan (15Sept)

    BalasPadam
  15. Salam. Maaf lambat blogwalking. Singgah dari GA sama :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Syahidah singgah ke sini :)

      Padam