sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Sabtu, 15 Ogos 2015

ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ


http://www.dramaticuniq.com/2015/08/parodyme-1st-giveaway-by-dramatic-uniq.html
KLIK GAMBAR UNTUK SERTAI GIVEAWAY NI

ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ

Cun tak mokchik kat dalam gambar tu? Itulah Ain adik beradik ana dalam keluarga besar EFG.Sempena ulang tahun perkahwinannya blogger manis ni menganjurkan satu Giveaway yang lain dari yang lain, hadiahpun lumayan sangat.Jom terjah blog Dramaticunic.com dan sertai Give Away sulungnya.Boleh sahaja klik pada gambar di atas untuk syarat penyertaan dan hadiah-hadiah yang ditawarkan.Mudah sahaja kan.

Demi kasih sayang seorang kakak pada adiknya, hari ini ana gagahi juga untuk memparodikan sekeping foto sebagai sokongan buat Ain dalam Give away sulung ini..For You My Dear...

Setelah beberapa lama bertangguh, hari ini dengan rasminya ana parodikan sekeping foto buat Ain untuk menyertai  ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ


Kasih sayang tanpa sempadan di jalinan ukhwah membawa senyuman dibibir buat Ain


Sama ke macam lain je kan OKlah baju sama dah

~JOM KITA SERTAI BERSAMA GIVEAWAY UNIK NI~

33 ulasan:

  1. Hehehehe alaaaa tazabar nak amik pic.

    BalasPadam
    Balasan
    1. cepat Rara jom kita join GA Ain ni :)

      Padam
  2. Wahh bestnya tapi tak pandai Posing. Kalau guna gambar Aditya boleh tak

    BalasPadam
    Balasan
    1. aRz ajak cik puteri sekali, cik puteri kan pandai bab parody ni :)

      Padam
    2. hahahhaaa.. kalau pakai gambar Aditya yang versi Arz tu terus disqualified tau arz...!!

      kalau pakai gambar Aditya Roy versi kak ain baru leh menang... hehehehehe... :p

      Padam
  3. amboi..amboi..amboi...heheh..semoga berjaya kak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha DR macam ni lah nak support sesama blogger kan :) tq Dear .

      Padam
  4. Balasan
    1. ececeh Bonde lagiiiii lah comel kan :)

      Padam
  5. good luck kak ana..patut posing tu senget sikit..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi kena sengget lebih ye Sal haha... tak ada chances lah nak menang nampaknya :)

      Padam
  6. Balasan
    1. hihi yanis lagilah pakar parody ni :)

      Padam
  7. Goodluck K.Ana.
    Mrs. A pun nak joint hiks!

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq Mrs A, jom jom join mana tahu menang kan :)

      Padam
  8. Good luck Ana, memang sure menang nie ^-^

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha ada pulak Zumal ye lah tu, :)

      Padam
  9. Balasan
    1. tq Mas, kak ana sesaja support adik2 EFG sebenarnya :)

      Padam
  10. pergh..caption gmbr kak ana.. mahal tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. agak-agak boleh menang tak long haha :)

      Padam
  11. wah..bukan senang nk tgk kak anna nihh..nk join jugek la..ajak ank skali

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom ummul kita support keluarga efg :)

      Padam
  12. waahhh... kak ana nampak muda la..
    nanti orang confuse yg mana akak yg mana adik ni...
    hehehehee... :)

    thanks kak ana sporting and supportive...!!
    muaahh.. muaahhh... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha yo lah mokchik ain ku sayang, most welcome my dear :)

      Padam
  13. cantekk sangatt laaa kak ana cygggg!!!!awet muda gituw.jelesh kc hahahah. pesaing hebat kc nii.

    moga berjaya kak ana <3

    BalasPadam
    Balasan
    1. goodluck buat kak cik tersayang juga :))))

      Padam