ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ

by - Saturday, August 15, 2015


http://www.dramaticuniq.com/2015/08/parodyme-1st-giveaway-by-dramatic-uniq.html
KLIK GAMBAR UNTUK SERTAI GIVEAWAY NI

ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ

Cun tak mokchik kat dalam gambar tu? Itulah Ain adik beradik ana dalam keluarga besar EFG.Sempena ulang tahun perkahwinannya blogger manis ni menganjurkan satu Giveaway yang lain dari yang lain, hadiahpun lumayan sangat.Jom terjah blog Dramaticunic.com dan sertai Give Away sulungnya.Boleh sahaja klik pada gambar di atas untuk syarat penyertaan dan hadiah-hadiah yang ditawarkan.Mudah sahaja kan.

Demi kasih sayang seorang kakak pada adiknya, hari ini ana gagahi juga untuk memparodikan sekeping foto sebagai sokongan buat Ain dalam Give away sulung ini..For You My Dear...

Setelah beberapa lama bertangguh, hari ini dengan rasminya ana parodikan sekeping foto buat Ain untuk menyertai  ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIQ


Kasih sayang tanpa sempadan di jalinan ukhwah membawa senyuman dibibir buat Ain


Sama ke macam lain je kan OKlah baju sama dah

~JOM KITA SERTAI BERSAMA GIVEAWAY UNIK NI~

You May Also Like

33 comments

  1. Hehehehe alaaaa tazabar nak amik pic.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat Rara jom kita join GA Ain ni :)

      Delete
  2. Wahh bestnya tapi tak pandai Posing. Kalau guna gambar Aditya boleh tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. aRz ajak cik puteri sekali, cik puteri kan pandai bab parody ni :)

      Delete
    2. hahahhaaa.. kalau pakai gambar Aditya yang versi Arz tu terus disqualified tau arz...!!

      kalau pakai gambar Aditya Roy versi kak ain baru leh menang... hehehehehe... :p

      Delete
  3. amboi..amboi..amboi...heheh..semoga berjaya kak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha DR macam ni lah nak support sesama blogger kan :) tq Dear .

      Delete
  4. Replies
    1. ececeh Bonde lagiiiii lah comel kan :)

      Delete
  5. good luck kak ana..patut posing tu senget sikit..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi kena sengget lebih ye Sal haha... tak ada chances lah nak menang nampaknya :)

      Delete
  6. Replies
    1. hihi yanis lagilah pakar parody ni :)

      Delete
  7. Goodluck K.Ana.
    Mrs. A pun nak joint hiks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Mrs A, jom jom join mana tahu menang kan :)

      Delete
  8. Good luck Ana, memang sure menang nie ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ada pulak Zumal ye lah tu, :)

      Delete
  9. Replies
    1. tq Mas, kak ana sesaja support adik2 EFG sebenarnya :)

      Delete
  10. pergh..caption gmbr kak ana.. mahal tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak-agak boleh menang tak long haha :)

      Delete
  11. wah..bukan senang nk tgk kak anna nihh..nk join jugek la..ajak ank skali

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom ummul kita support keluarga efg :)

      Delete
  12. waahhh... kak ana nampak muda la..
    nanti orang confuse yg mana akak yg mana adik ni...
    hehehehee... :)

    thanks kak ana sporting and supportive...!!
    muaahh.. muaahhh... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha yo lah mokchik ain ku sayang, most welcome my dear :)

      Delete
  13. cantekk sangatt laaa kak ana cygggg!!!!awet muda gituw.jelesh kc hahahah. pesaing hebat kc nii.

    moga berjaya kak ana <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. goodluck buat kak cik tersayang juga :))))

      Delete