sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Ahad, 30 Ogos 2015

Siapa Alden Richards


Alden Richards

Antara keywords search yang banyak singgah di blog anajingga.com sejak dua menjak ini ialah tentang drama siri Carmela yang ana kongsikan DISINI .Selain dari sinopsis kebanyakkan yang dicari ialah tentang hero kacak berlesung pipit membawa watak Yago kekasih Carmela iaitu Alden Richards.Hari ini, jom ana kongsikan serba sedikit tentang pelakon Filipina yang comel bersama biodata dan media sosial buat pembaca anajingga.com.





Biodata Alden Richards


Nama penuh beliau ialah Richard Reyes Faulkerson, Jr., atau lebih dikenali sebagai Alden Richards, merupakan salah seorang pelakon tv Filipina,seorang pengacara dan juga  model.Antara drama lakonannya ialah seperti Alakdana, Twin Hearts, Karelasyon, One True Love dan yang sedang di tayangkan di Tv3 ialah drama siri Carmela.

Richards dilahirkan pada 2 Januari 1992 di Sta.Rosa, Laguna, Philippines.Merupakan graduan Business Administration dari De La Salle Canlubang di Binan City, Laguna.

Bagi peminat-peminat Alden Richards yang ingin mengikutinya di media sosial boleh lah mencarinya di
- twitter :  Alden Richards (@aldenrichards02)
- Facebook : Alden Richards atau Aldenatics
- Instagram : @aldenrichards02

Jom kita layan beberapa foto kacak Alden Richards yang ana pinjam dari Google Image.






pelakon carmela







pelakon carmela


pelakon carmela


pelakon carmela


sumber dan kredit : Google Image dan wikipedia

20 ulasan:

  1. Ya Allah..hensem giler dia ni kak ana...bukak cter carmela tu sbb nk tgk dia je..hehe

    BalasPadam
  2. Kak baru tengok beberapa episod..

    BalasPadam
    Balasan
    1. oo ye ke kak mala, banyak episod juga dah laa ni hihi :)

      Padam
  3. Dah lama tak layan citer Filipina..dulu sanggup beli DVD..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. laa ye ke CP, kak ana layan kat tv je haha :)

      Padam
  4. sungguh sempurna ciptaan ALLAH..mendamaikan mate yang memandang.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah mas... damai ye mata memandang gituuu :)

      Padam
  5. bagi yg keje ofis hour x dpt la nak layan citer camni.. hehe

    Entry terkini "Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan"




    BalasPadam
    Balasan
    1. yup ejulz ni khas utk kak ana je suri rumah haha :)

      Padam
  6. dia bukan hensem tp jambu..hahha...boleh bawa watak pompuan tu hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. oo jambu ye suki hihi :) jambu pun jambu lah ..

      Padam
  7. Alahai hensemnyer T___T.ni kalo dpt stock cmni xkeje pun xpe dah ngadap muka laki ja hahahahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hamboi ct nak buat stok lagi haha :)

      Padam
  8. Salam, hahaha siap buat entry khas biodata dia nih, mesti peminat dia ni..hihihi

    BalasPadam
  9. aida x kenal :)
    sebab x pernah dpt layan tv citer filipina...

    BalasPadam