sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Selasa, 1 September 2015

Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care Yang Menyegarkan

Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care

Tak pernah terfikir pun sebelum ini adanya satu produk yang sangat ana cari-cari selama ni.Sebenarnya walaupun dah berusia empat puluhan, ana memang tak suka menggunakan minyak angin.Kalau tak salah, ana hanya di paksa menyapu minyak angin ketika berpantang suatu masa dahulu sahaja,lepas tu memang tak guna sebarang minyak angin dah, kerana tak tahan dengan bauan tradisionalnya.

Namun hari ini, siapa sangka minyak angin yang dahulu sinonim dengan bau-bauan herba serai dan sebagainya kini telah diinovasikan berbau harum, segar dan menyamankan apabila digunakan pada tubuh badan kita.Inilah yang akan ana kongsikan disini....kesegaran menggunakan  Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care.



Ana menggunakan Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care semasa dalam perjalanan ke Port Dickson sempena cuti Hari Kebangsaan, Sabtu lalu. Jalan memang sesak dan terperangkap dalam kesesakkan lalu lintas dengan cuaca yang panas walaupun kereta berhawa dingin mengundang sakit kepala. Namun sebagai persiapan awal ana bawa bersama Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care. Menyapukannya di sekitar dahi dan kiri kanan kepala, Alhamdulillah meredakan sakit kepala dan pastinya tidak mengganggu anak-anak dan suami yang berada di dalam kereta kerana ianya sangat wangi dan menyegarkan.Tengahari itu ana menggunakan aroma Passion Fruit.

Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care terdapat dalam pelbagai aroma seperti Bubble Gum,Happy Cherry,Green Tea,Passion Fruit,Lavender dan lain-lain lagi..sepuluh jenis aroma semuanya yang sangat memikat hati.

 

 Sepuluh jenis aroma dari Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care:






















 Khasiat Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care:


Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care adalah minyak angin aromatherapy yang menyegarkan dan memberi kehangatan untuk penggunaannya.Minyak angin ini mampu meringankan sakit kepala yang sering mengganggu ketika kita sedang melakukan aktiviti seharian.

Selain daripada itu, ia adalah produk yang sesuai digunakan semua lapisan usia kerana dihasilkan tanpa menggunakan bahan kimia yang berbahaya pada kulit.Ia juga mudah dibawa kemana-mana, mudah untuk digunakan secara roll-on dan yang penting berbau harum dan menyegarkan.

Secara ringkasnya Minyak Angin Aromatherapy Fresh Care:

- menghangat dan menyegarkan tubuh

- meringankan sakit kepala

- meredakan kembung perut

- mengatasi masuk angin

- mengatasi mabuk perjalanan

- meringankan selsema


Untuk keterangan lanjut dan tempahan boleh hubungi Ejulz di whatsapp : 016- 850 0565 atau di Instagram @asrul_harfan atau juga ke blog www.kampung-kameq.blogspot.com



~berkongsi info yang bermanfaatkan ~

30 ulasan:

  1. Thx for sharing..boleh la cuba nanti :)

    BalasPadam
  2. Wah..thanks for sharing kak ana....nanti nk skodeng

    BalasPadam
  3. menarik ni..terima kasih sharing..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu lah PC satu produk yang bagus untuk kegunaan seharian :)

      Padam
  4. assalamualaikum ana...wah best ni ada perlbagai haruman...

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam mama, betul mama ada pelbagai haruman :)

      Padam
  5. Mmm..minyak angin pun dah makin advance...

    BalasPadam
  6. yelah...ini bukan minyak angin biasa ni...2 dalam satu...wangi dan berangin...
    minyak wangi dan minyak angin...

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah Bunda, lain dari yang biasa :)

      Padam
  7. betul ni, ia menarik, namy dah beli 3. satu simpan dalam handbang, satu letak kat office, satu bagi mak.=)

    BalasPadam
    Balasan
    1. erm namy pun dah mencuba ye..produk yang bagus kan :)

      Padam
  8. Menarik....kalo pkai yg tradisional pya memang bau kuat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu putri, kak ana memang tak suka berminyak angin yang berbau kuat tu..hihi :)

      Padam
  9. Lama x jengah sini ....mcm best je boleh cari nanti ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah suzie, nanti cari kay tak pun wassup saja nombor di atas kay :)

      Padam
  10. Salam, wahhh minyak angin tp ada pelbagai bau yg best ya! hehe, baru juga tahu psl produk ni...

    BalasPadam
  11. owh...gud info. sy kalau jalan jauh mmg akan standby minyak angin sebab selalo pening....nak nak plak kalau cuaca panas. lagi cepat pening. leh la try minyak ni plak pasni

    BalasPadam
    Balasan
    1. try lah KN memenag berangin tapi harum je :)

      Padam
  12. terbaik.
    kalau dulu bau minyak angin sgt kan.
    now da harum aje ekk....
    bagus la.

    BalasPadam
  13. Minyak angin yer, macam perfume ^-^

    BalasPadam
    Balasan
    1. minyak angin zumal, tapi wangi dan menyegarkan bila digunakan :)

      Padam