sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Rabu, 4 November 2015

3D PUZZLE GIVEAWAY BY IY&SYARIZWAN



Klik Banner untuk sertai 



SYARAT-SYARAT 3D PUZZLE GIVEAWAY



Korang mestilah mempunyai blog dan buat satu entry yang bertajuk "3D GIVEAWAY BY IY&SYARIZWAN".
Tampal banner kat atas kemas-kemas dalam entry dan link ke url ini.
Wajib follow blog Ikhwan Yusuff dan Syarizwan's Blog.
Giveaway terbatal jika penyertaan kurang daripada 20 orang.
Mempunyai alamat tetap di MALAYSIA sahaja.
Giveaway ini bermula pada 2/November/2015 hingga 29/November/2015


HADIAH UNTUK PEMENANG


Dah nama pun 3D puzzle giveaway jadinya pemenang akan mendapat 3D puzzle. Kadar bilangan hadiah ditentukan mengikut bilang peserta. Setakat ini 5 3D puzzle sebagai hadiah untuk pemenang. Harap GA ini akan mendapat sambutan daripada kalian semua. Pemenang bakal ditentukan:

1 3D puzzle untuk top referral. 
4 3D puzzle menerusi khidmat random.org.
Hadiah misteri untuk peserta pertama.


Jom rakan blogger semua jangan lepaskan peluang untuk menyertai dan memenangi hadiah menarik ini :) 

25 ulasan:

  1. thanks kak ana sudi memeriahkan GA ni.. saya dah update senarai peserta.

    http://duniakita94.blogspot.my/2015/11/senarai-peserta-3d-puzzle-giveaway.html

    BalasPadam

  2. dah join dari segment yg sama ^^ gud luck !!
    http://ayubarbydol.blogspot.my/2015/11/3d-giveaway-by-iy.html

    BalasPadam
  3. Semoga berjaya kak ana.. sha joint..

    BalasPadam
  4. terima ksih juga kak ana sbb sudi join and support GA ni.. gud luck.. :)

    BalasPadam
  5. bestnya hdiah dia... goodluck kak ana yer :D

    BalasPadam
  6. semoga dapat hadiah..banyak blog menawrkan hadia ..blog terbaik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. aaminn.. seronok kan sambil menjalin ukhwah dan perkongsian yang baik-baik :)

      Padam
  7. singgah dari GA sama - goodluck kak ana :)

    BalasPadam
  8. singgah dari segmen yang sama and done follow

    http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/11/segmen-3d-puzzle-giveaway-by-iy.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. good luck dan terima kasih Fikri Malek :)

      Padam