sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Isnin, 7 Disember 2015

1st Mini Giveaway by Azyyati Liah


1st Mini Giveaway by Azyyati Liah. 



Jom join giveaway ni... Nak join klik SINI. Syaratnya adalah seperti berikut...



1. Follow blog Azyyati Liah bagi yang belum follow


2. Follow Google +Azyyati Liah di Google Badge


3. Follow Instagram azyyatiliah


4. Buat satu entry dengan tajuk "1st Mini Giveaway by Azyyati Liah" & letakkan sekali banner kat atas dan backlink ke entry giveaway ni (pilih sama ada mahu Hadiah A atau Hadiah B)




Hadiahnya... Maveless juga kan ...



Hadiah A


Hadiah B 



Tarikh akhir sehingga : 25 December 2015 :)

Ana pilih hadiah A (Goodluck AJ ) 

15 ulasan:

  1. wahhh. semoga berjaya kak na syg

    BalasPadam
  2. comel hadiahnya kak. nak join jugak la.

    BalasPadam
  3. ehehe owoo kena pilih pula nak hadiah mana ye ehhe..
    gud luck Kak Ana =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. pilih CT jangan tak pilih, kalau menang lah ye hihi , tq sayamm :)

      Padam
  4. Salam ukhuwah Kak Ana. Terima kasih turut serta. Semoga berjaya =)

    BalasPadam
  5. salam kenal =)

    Good luck!
    Fiefi pun join =)

    BalasPadam
  6. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    BalasPadam