sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Selasa, 1 Disember 2015

Hargailah Permata Wanita


Bila sebut sahaja manjakani, pasti kaum hawa khususnya tahu di mana rahsia kehebatan herba turun temurun ni. Ia telah begitu sinonim dengan penjagaan permata wanita yang menjadi kunci kebahagiaan hubungan suami isteri. Wajah yang cantik dan tubuh badan yang sihat adalah gambaran luar seorang wanita, namun untuk menjadi isteri yang hebat di mata suami dalaman wanita harus di jaga dan di rawat sebaik mungkin. Jangan terlalu leka dan asyik dengan kecantikkan luaran untuk pandangan umum namun permata rumahtangga terabai dan tidak di rawat seindahnya.Kebersihan dan fungsi yang memberi kepuasan buat suami perlu di titik beratkan.Hari ini, ana kongsikan satu lagi cara untuk penjagaan permata wanita iaitu dengan Manjakani Hygiene Wash, pembersih intim wanita dari manjakani.


Manjakani Hygiene Wash 


pembersih intim wanita

Setiap produk yang ana review disini, sudah tentu ana telah menggunakannya terlebih dahulu dan kali ini ana menggunakannya selama hampir sebulan dan hasil yang amat menakjubkan. Manjakani Hygiene Wash dari Mama Tasneem ni memang sesuai digunakan oleh setiap golongan wanita , khususnya para isteri yang inginkan kebahagiaan di samping suami tercinta. Siapa yang tidak ingin menikmati kepuasan didalam alam rumahtangga kan..jadi perlulah berusaha agar dipandang hebat di mata sang suami.

Selain daripada mengembalikan keremajaan permata wanita, Manjakani Hygiene Wash dari Mama Tasneem ini juga membersih, menyegarkan dan menambah keyakinan kita sepanjang hari. Ia menghapuskan bau yang tidak menyenangkan kerana umum tahu tempat sensetif begitu mudah menyimpan bau yang kurang enak.Bukan sahaja untuk suami, malahan kita sendiri akan berasa harum dan segar serta suci ketika melakukan kerja seharian malahan untuk melakukan ibadah juga.Ramuan manjakani dan daun sirih serta serapat di dalam Manjakani Hygiene Wash Mama Tasneem ini juga menghilangkan keputihan yang sering kali mengganggu keselesaan harian wanita.


pembersih intim wanita


Pastikan kita memilikinya sebagai salah satu bahan yang penting penjagaan dalaman wanita sama seperti wajibnya kita mempunyai pencuci muka, syampu dan sabun mandian. Ia bersaiz kecil dan sangat pekat serta mudah digunakan setiap hari dan dibawa ke mana jua. Dihasilkan sebagai jel pembersih, hanya titiskan sedikit di tapak tangan dan buihnya yang segar digunakan untuk membersih permata wanita setiap hari.Produk keluaran tempatan diyakini halal dan tidak mempunyai sebarang campuran bahan kimia.


 MANJAKANI HYGIENE WASH/PEMBERSIH INTIM WANITA MANJAKANI
MANJAKANI HYGIENE WASH..dengan ekstrak manjakani, serapat, daun sireh dan gel....tanpa menggunakan sabun & bahan kimia dgn pH 3.8....amat sesuai digunakan oleh semua peringkat umur wanita setiap hari untuk:

♡ membersihkan, menyegarkan & menyakinkan setiap hari
♡ menghapuskan bau yang tidak menyenangkan
♡ merawat keputihan
♡ mengetat & merapatkan dinding faraj

Kelebihan ramuan yg digunakan dalam PEMBERSIH INTIM WANITA MANJAKANI....

Manjakani→ kandungan tannin yg tinggi membantu menegangkan bahagian intim selepas melahirkan anak.... sifat antiseptik semulajadinya berupaya mencegah bakteria, kulat & yis (punca utama gatal-gatal & bau kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita).

Daun sireh→ terkenal dengan kemampuannya menyegarkan dinding kelamin wanita, mengembalikan keanjalan & mengurangkan cairan berlebihan yang boleh menyebabkan ketidakselesaan & rasa tidak menyenangkan sesetengah wanita.

Serapat→ berupaya membaiki & menegangkan tisu faraj....

Serta wangian yang sangat menyegarkan........

Warna hijau adalah hijau manjakani....

Boleh lawat page di facebook :- 

https://m.facebook.com/Kapsul-ManjakaniFeminine-Hygiene-Wash-Manjakani-413940715461274/


Harga RM25 sebotol 80ml
Postage RM6


sms/whatsapp: 019 513 8283 (Puan Ina)



Untuk penjagaan lengkap permata wanita dapatkan juga Kapsul Manjakani mama-tasneem dengan menghubungi nombor tertera di atas dan pastinya suami akan tersenyum manja di sisi.

Untuk review Kapsul Manjakani Mama Tasneem bolehlah singgah ke SINI 

16 ulasan:

  1. Wanita dan manjakani berpisah tiada ^_^

    BalasPadam
  2. daun sireh memang bagus untuk keputihan..kan??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah DR, kak ana ada kalanya rebus terus daun sireh buat basuhan sendiri, memang melegakan keputihan yang kurang meyenangkan tu .

      Padam
  3. komen spammmm cepat padam huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Done, terima kasih arz :) suka hati je kan iklan percuma kat sini hihi .

      Padam
  4. tak tahu nak komen apa...tapi yaaa setiap anugerah kena jaga dengan baik

    BalasPadam
  5. Luar dan dalam sama pentingnya. Tak jaga luar susah nak kahwin, tak jaga dalam nanti suami 'makan' luar..:(

    BalasPadam
  6. hehehe... manjakani.... best niii...

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup memang dipercayai sejak generasi silam lagi Zaf :)

      Padam
  7. eiada wanita yak berseri hidup lelaki anaJ

    BalasPadam