sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Khamis, 3 Disember 2015

Wajah Anak Marian Rivera Dan Dingdong Dantes


Sebelum ini ana pernah update di anajingga.com tentang kelahiran anak pertama pelakon Filipina kesukaan ana, Marian Rivera yang telah selamat melahirkan seorang bayi perempuan pada 23hb November yang lalu, di Kelahiran Anak Marian Rivera  Namun pada waktu itu, ana cuma dapat menyiarkan sekeping foto dari Instagram Dingdong foto jemari kecil bayi yang di beri nama Maria Letizia ini. Namun hari ini, setelah membuka Instagram dan di home terus terpandang sekeping foto yang di upload sendiri oleh Marian Rivera menerusi akaun IGnya The Real Marian.Alangkah comelnya wajah baby Maria Letizia dan memang iras-iras wajah Marian Rivera yang cantik sangat tu.







Anak Marian Rivera 


Tak sabar rasanya dan terus update entri malam ni juga foto wajah comel anak Marian Rivera dan Dingdong Dantes yang diberi nama Maria Letizia Gracias Dantes. Dari caption di Instagramnya Marian menceritakan pengalaman nya berada di bilik bersalin selama 18 jam dan ana difahamkan beliau melahirkan baby Zia secara normal. Tahniah dari kami khasnya peminat-peminat dari Malaysia kepada pelakon jelita Marian Rivera dan Dingdong Dantes atau lebih popular sebagai DongYan . Inilah wajah comel baby Zia yang di ambil dari Instagram therealmarian dan dongdantes .Thank you so much for sharing with us (kalau depa baca lah ye ..:) 



foto anak marian rivera



anak marian rivera


Bilik comel Baby Zia yang dihias oleh daddynya



kredit foto-foto : Instagram therealmarian & dongdantes

24 ulasan:

  1. comelnye anak marian ni..senyum lagi le comel :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan ros, comel sangat kan, geram tengok :)

      Padam
  2. Alolo, dapat baby Zia ni, rasa nak cubit-cubit je pipi. Comel nau :p

    BalasPadam
  3. alolololo kiut naw.. bulu mata panjang!

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah Raz, kak ana pun perasan bulu mata baby Zia ni :)

      Padam
  4. Cute sangat.
    Tersenyum dalam tidur.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mrs A, kalau orang2 kita kira baby kena agah lah kan tersenyum masa tido ni hihi :)

      Padam
  5. Sekali pandang macam mak dia.. dua kali pandang, macam apak dia pulak...

    Hokey ! anak mak and apak.. ngee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Zaf foto yang senyum tu macam Yanyan dan yang bawah tu macam dindong kan hihi :)

      Padam
  6. sangat comel!!..cantik tau bila besar ni mcm maknya juga hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah gergirl pasti cantik macam mama dia nanti ni :)

      Padam
  7. macam muke mat saleh..comey angat.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. marian kan mix spainish Mas, baby Zia adalah mix blood sikit kan :)

      Padam
  8. hidung dia sama ngan mommynya :) ang ganda niya super :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah wah Madihah boleh bertagalog ni, kak ana tahu mahal si mahal kita je hihi :)

      Padam
  9. Balasan
    1. kan aRz, baby ni semua comel sangat :)

      Padam
  10. Kak Ana meminat tegar diorang ni ke ? ngeh3..

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh dikatakan tegarlah juga CT hihi :)

      Padam
  11. Comelnya, memang seiras dengan Marian....Assalamualaikum kak Ana, sori saya tag nama akak...

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/12/10-soalan-dari-blogger-misszyaroses.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam Shikin, Ok je.. no problem..goodluck ye dalam segmen :)

      Padam
  12. datang blog kak ana semata-mata nak tgk wajah baby Marian Rivera ni lah... comel nya.. dah besar ni nanti confirm cun macam ibu dia..! heheheheee... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yelah ain bukan nak jengok kakak dia pun kan..majok macam KC lah juga huhu :)

      Padam