sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Jumaat, 15 Januari 2016

PENAWAR PELBAGAI PENYAKIT DENGAN PATI HERBA MADU


Manusia dan penyakit sesuatu yang tak dapat dipisahkan dalam kehidupan, penyakit datang tanpa di undang, tanpa dipinta malah tidak mengenal usia. Itulah kita sebagai hambaNya yang sentiasa diuji dengan pelbagai cara namun Dia tidak menyuruh kita pasrah namun kita disuruhNya berikhtiar mencari pelbagai penawar untuk penyakit yang hadir. Berusaha, berdoa dan bertawakkal padaNya. In Shaa Allah.

Sebut sahaja tentang penyakit antara yang selalu terjadi di kalangan kita makhluk Allah swt ini ialah kolesterol, jantung tersumbat, sakit jantung, kolesterol tinggi, sakit dada, kebas tangan, stroke, gout, resdung dan darah tinggi. Dan hari ini ana nak perkenalkan salah satu penawar yang amat mujarab untuk meredakan dan dengan izinNya boleh menghilangkan penyakit-penyakit yang disebutkan melalui pengalaman dan testimoni dari mereka yang pernah menggunakannya. Yang ana maksudkan ialah PATI HERBA MADU keluaran CLEAR HERBS.








PATI HERBA MADU - CLEAR HERBS

(PENAWAR KOLESTROL DAN JANTUNG)





Gabungan 5 bahan asli dan tanpa pengawet dalam Pati Herba Madu sudah terbukti dapat menurunkan kolesterol. Madu Lebah Asli, Jus Lemon, Apple Cider (Cuka Epal) , Halia , Bawang Putih dan Kurma merupakan agen terbaik untuk masalah kolesterol dan jantung tersumbat. 

Khasiat & Kebaikan Pati Herba Madu


- Menurunkan Kadar Kolesterol

- Membersihkan Saluran Jantung Yang Tersumbat
- Menurunkan Berat Badan
- Melancarkan Process Pembuangan
- Baik Untuk Pesakit Darah Tinggi dan Kencing Manis
- Membuang Angin Dalam Badan



Kelebihan Pati Herba Madu 


- Di Keluarkan di kilang GMP
- Mendapat Kelulusan Dari KKM
- Ahli Persatuan Pengguna Islam Malaysia
- Produk Muslim Bumiputera
- 100% dari bahan asli dan tanpa pengawet
- Satu botol sudah menampakkan kesan
- Testimoni positif dari pengguna






Pati Herba Madu adalah keluaran syarikat Clear Herbs Sdn Bhd & Clear Herbs Trading yang beralamat di : D27-1 Jln TKS 2, Taman KajangSentral, 43000 Kajang Selangor.

Berikut ialah laman-laman media sosial untuk keterangan dan sebahagian daripada testimoni  produk Pati Herba Madu - Clear Herbs :

- Facebook : Clear Herbs

-  Laman blog : patiherbamadu.blogspot.com
                        www.clearherbs.com.my
                www.bebaskolesterol.com

Atau 

- Sila Hubungi  : 019 2535796 / 013-3627775 / 012-5157396


Harga:  RM69 Semenanjung
              RM79 Sabah & Sarawak ( 250ml sebotol)

Testimoni Dari Pengguna Pati Herba Madu -Clear Herbs


Berikut ana sertakan beberapa testimoni dari sebahagian pengguna Pati Herba Madu yang mengalami simptom kolestrol tinggi, tanda-tanda sakit jantung serta dapat menurunkan kadar kolestrol dalam badan.













Pati Herba Madu Clear Herbs juga pernah muncul di kaca televisyen serta terbit di beberapa majalah dan surat khabar.









Semoga dengan perkongsian disini dapat memberi manfaat serta informasi bagi mereka yang mencari penawar bagi pelbagai penyakit yang sedang menguji kita semua, In Shaa Allah. 

20 ulasan:

  1. Balasan
    1. berdasarkan testimoni memang nampak sangat mujarab untuk pelbagai penyakit, in shaa Allah.

      Padam
  2. Produk terbaik inshaAllah yang mampu untuk mengubati penyakit. Nice product sharing Kakna :)

    BalasPadam
  3. Hurm... mereka yang kurus tak semestinya paras kolesterol pun kurus. Ada jer... orang kurus tapi kolesterolnya tinggi.

    Tak lupa juga nak ucapkan happy birthday! buat K. Ana semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan awet muda senantiasa. In Sha Allah

    (terbaca post cikpinz tadi)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu Mrs A, nak nak pada usia kak ana sekarang, kesihatan amatlah dihargai dan kena sentiasa peka..terima kasih Mrs A :)

      Padam
  4. wahh..banyak juga malek noor ni jadi juta ye.

    BalasPadam
  5. Tidak salah mencuba mana tahu boleh serasi.

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah... setiap penyakit, ada penyembuhnya. kecuali, mati

    BalasPadam
  7. melancarkan proses pembuangan ? haa menarik ni. nisa ni penghadaman mmg kureng sikit.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nisa boleh lah cuba produk ni, mana tahu berkesan kan :)

      Padam
  8. Bnyak manfaat dgn produk ni.. wowww

    BalasPadam
    Balasan
    1. In shaa Allah JJ, banyak khasiatnya kan :)

      Padam