sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Jumaat, 19 Februari 2016

Wajah Maria Letizia di Usia Tiga Bulan


Maria Letizia Dantes, baby Marian Rivera 

 


Serius comel sangat-sangat kan?? Kalau pengikut setia di www.anajingga.com pasti tahu sangat ana memang peminat tegar Marian Rivera . Segala drama siri lakonannya bermula dari Marimar sampailah ke hari ini, kalau ada ditayangkan di mana-mana stesen tv pasti ana ikuti, termasuk siri Amaya di Astro Bella sekarang ni, walaupun dah ulangan tetap layan juga. Kan main minat dengan wajah cantik mulus pelakon Filipina ni.Malah bukan sahaja dari lakonan, kisah percintaan, pertunangan, perkahwinan sehinggalah kelahiran baby Maria Letizia bersama suaminya juga pelakon Dindong Dantes, takpernah missed ana update di sini. Boleh je klik ke label kasih sayang, banyak entri kisah Marian Rivera ana kongsikan.

Hari ini terjumpa di Facebook rasmi Marian Rivera beberapa keping foto comel baby Maria Letizia yang telah pun berusia tiga bulan. Maria Letizia dilahirkan pada 23hb November 2015. Senang nak ingat sebab dia berkongsi tarikh lahir dengan kak Long. Jom tengok sambil gerammmm dengan wajah comel baby girl ni. Adorable princess Maria Letizia Dantes :) 








dantes family











kredit foto-foto : Facebook Marian Rivera

Foto-foto cantik Marian Rivera juga boleh diikuti di IG @beautiful_marian_rivera :) Jom follow

18 ulasan:

  1. Macam muka melayu kak...hihi muka ayah ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi comelkan, yelah orang asia ni tak macam mat saleh, rupa kita lebih kurang je kan :)

      Padam
  2. Ikut muka ayahnya tu Ana..
    Memang comel tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi ye ke CH.. adalah kan iras wajah mak pak nya :)

      Padam
  3. assalamualaikum ana...tomey2 la...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam mama, budak-budak memang comel2 kan :) macam cucu2 grandma juga lah

      Padam
  4. Balasan
    1. tu lah NH, comel angat baby zia ni:)

      Padam
  5. saya perasan kak ana ni memang minat sungguh dgn pelakon ni suami isteri...tapi memang comel sgt kak nak depa ni..mak paknye pon ape kurang nye comey2 belaka

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah wah malinda memang pengikut setia AJ ye.. faham dah kak ana peminat DongYan ni.. haah kan comel macam mak pak depa laa :)

      Padam
  6. Salam, wahhh comelnye....tp sy xtgk pulak citer tu..dia penah belakon cite lain tak ye? rse mcm penah tgk tp xsure dia ke bukan..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam Lyn, banyak sebenarnya drama siri mereka berdua ni :)

      Padam
  7. cantik nyaa..kecik2 pon dan rasa nampak cantik

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak ana doakan semoga yoorin selamat bersalin dan dikurniakan baby yang comel dan sihat adik irine kay... amiin :)

      Padam
  8. memang cmel sangat ana..baby tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan acik,geram sangat kat baby Zia ni :)

      Padam