sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Isnin, 28 Mac 2016

Sentuhan Cinta EPHYRA SKIN NANO


'Fall in love' atau Jatuh Cinta... inilah yang dapat ana gambarkan dengan kata-kata setelah lebih sepuluh hari bersama Ephyra Skin Nano, Advanced Repair Serum ni. Sungguh menakjubkan.. memberikan semula keyakinan menyayangi dan menghargai semula kulit wajah yang kian lama di anggap sepi tanpa cinta. Teruskan pembacaan untuk mengetahui mengapa ana seolah-olah jatuh cinta semula pada keajaiban kulit wajah setelah menggunakan sendiri Ephyra Skin Nano ni. 



Sebotol Ephyra Skin Nano, Advanced Repair Serum yang ana terima sepuluh hari yang lepas, benar-benar mengembalikan keyakinan ana bahawa tiada yang mustahil dalam usaha untuk mengembalikan semula kecantikan kulit wajah. Pengalaman pertama kali merawat kulit wajah dengan serum terus membuatkan hati terkesima dengan hasil yang amat menakjubkan. Sebelum ini wajah hanya di jaga dengan membersih, menyegar dan melembabkannya setiap hari. Tidak pernah terfikir untuk merawatnya dengan sebarang serum.




Namun, dengan izinNya, setelah mencabar diri untuk cuba menggunakan Ephyra Skin Nano, Advanced Repair Serum, Alhamdulillah terasa lain sangat hasilnya pada kulit wajah. Di usia empat puluhan memang amat perlu untuk menitikberatkan penjagaan kesihatan diri dan lebih lagi pada raut wajah. Syukur sangat, ana tiada masalah berat pada kulit wajah mungkin kerana penjagaan awal kebersihan wajah  kecuali bintik-bintik hitam pigmentasi yang mula muncul pada sekitar wajah.Dan kelaziman seiring usia, garis-garis halus di bawah mata mula kelihatan.

Apabila ana, diperkenalkan dengan Ephyra Skin Nano, Advanced Repair Serum, dan menggunakannya sendiri, Alhamdulillah bagaikan sentuhan cinta bangun awal Subuh terasa kulit wajah yang dulunya kusam kembali segar dan cerah. Apabila di sentuh, Subhanallah lembut bagaikan helaian sutera yang menyalutinya. Tona kulit kembali sekata dang lingkaran hitam bawah mata juga pudar. Kesan paling ketara ialah garis-garis halus kesan penuaan wajah seolah-olah pulih.



Pigmentasi yang menjadi masalah utama pada wajah ana, kian hari kian pudar. Kita kena tahu bahawa ianya bukan air ajaib yang boleh menyelesaikan masalah kulit wajah dengan sekali sentuh, namun ana yakin dengan penggunaannya secara konsisten satu hari nanti, In Shaa Allah masalah pigmentasi ini akan dapat diatasi juga. Rawatan kulit umpama penyakit juga, tidak mungkin sembuh dalam sekelip mata namun apabila kesan-kesan kemujaraban nya kian jelas, pasti dengan IzinNya akan beransur pulih .

Ephyra Skin Nano, Advanced Repair Serum

 

 

Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum adalah serum pertama keluaran Oceanlife Marketing Sdn Bhd dibawah jenama Ephyra. Dengan menggunakan Teknologi Nano yang dipatenkan di Switzerland, serum ini telah teruji dan terbukti secara klinikal dapat memulihkan kulit yang rosak dan mengembalikan kulit yang cantik berseri.

BEBAS dari sebarang bahan kimia, merkuri dan hydroquinone serum ini sangat senang meresap sehingga ke lapisan paling dalam kulit dan tidak berminyak. Gabungan formulasi bahan antioksida iaitu Arbutin Semulajadi, Gluthathione, Vitamin C dan E mampu mencerah dan menaikkan seri wajah.

10 KESAN NYATA EPHYRA SKIN NANO ADVANCED REPAIR SERUM


1. Mengecutkan jerawat
2. Menghilangkan parut jerawat & jeragat
3. Menganjalkan & menegangkan kulit wajah yang kendur
4. Menghilangkan bintik – bintik hitam
5. Mencerahkan kulit kusam
6. Memperbaiki tona kulit tidak sekata
7. Mengekalkan kelembapan wajah
8. Menghilangkan lebam bawah mata
9. Merawat kulit terbakar ( sunburn )
10. Memberikan efek kilauan pada wajah


BAGAIMANA TEKNOLOGI NANO BERTINDAK PADA KULIT 





Teknologi Nano adalah teknologi terkini dan  sangat popular dalam bidang kecantikan. Teknologi ini menjadikan partikel serum sangat kecil sehingga mudah meresap untuk masuk ke lapisan kulit yang paling dalam. Partikel serum yang telah meresap akan memulihkan struktur dalaman kulit dan menjadikan permukaannya anjal dan tidak berminyak. Dengan serum ini, ia memberikan manfaat kepada kulit :

MEMULIHKAN :

Mengembalikan dan memulihkan keanjalan kulit secara luaran dan dalaman bagi menghasilkan kulit wajah yang lembut, cerah dan sihat berkilau serta bersinar. Ia turut memperbaiki kulit wajah agar tampil lebih bersih, tegang & muda.

MEMPERBAHARUI :

Menyerap jauh ke dalam sel kulit dan menjadikan proses pembaharuan sel kepada tahap maksima. Untuk hasil kulit yang anjal, lembut, dan tampak bermaya. Kulit akan menjadi lebih cantik, cerah dan sempurna.

MELINDUNGI :

Melindungi kulit wajah dari kerosakan akibat sinaran radiasi UV dengan cara meneutralisasi proses antioksida. Serum ini turut mengurangkan radikal bebas dan melawan tanda penuaan dengan menjadi agen anti-oksida yang sangat berkesan. Ia mampu mengembalikan Vitamin E kepada kulit.

Bagaimana untuk mendapatkan Ephyra Skin Nano, Advanced Repair Serum



Ephyra Skin Nano Advanced Repair Serum boleh dibeli secara online melalui
atau 

Whatsapp ke HOTLINE : 

 019 - 7373770 / 019 -3800779




Juga boleh didapati di semua rangkaian pengedar sah Ephyra termasuk Brunei dan Singapura dan terdapat juga dia farmasi terpilih serta kedai/took jamu.


Untuk keterangan lanjut bolehlah lawati ke :

Facebook : www.facebook.com/oceanlife2u
Instagram : @ephyra2u
Website : www.oceanlife2u.com



30 ulasan:

  1. Assalamualaikum Ana...musim2 panas ni...melindungi dari UV tu yang penting...

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam Fida, tepat sekali, mejaga wajah dari UV amat penting disetiap masa :)

      Padam
  2. alhamdulillah..syukur..kalau serasi terus istiqhomah kak ana.. :)

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. sangat bagus SA :) Alhamdulillah

      Padam
  4. aritu ada dapat sample tp tak try lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. cubalah Zee, pada AJ sangat sesuai :)

      Padam
  5. Balasan
    1. Cubalah Sha, ianya sesuai untuk semua jenis kulit wajah ,in shaa Allah :)

      Padam
  6. wahhh... menarik. Yg penting melindungi dr UV. skrg ni cuaca panas sgt..blh mengelupas muka

    BalasPadam
    Balasan
    1. tepat sekali aina, sinaran Uv boleh memberi kesan negatif pada wajah kita.

      Padam
  7. bertambah flawless Kak Ana.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hamboi mas, apabila kita semakin meningkat usia ni, wajib ambil berat kesihatan dan kecantikkan juga kan :) in shaa Allah

      Padam
  8. memang rasa macam baca warkah cinta ni.. hehehehehe.. :)

    semoga kak ana terus cantik dan manis macam selalu.. lepas ni tak boleh la panggil kak ana lagi sebab dah nampak lebih muda dari ain.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. aamiin, ok ain panggil je adik manis..amacam ada berani haha :)

      Padam
  9. memang best kan akak... zizie pakai pun best.. parut jerawat makin pudar

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan ZZ sayamss, parut jerawat dan jeragat kelihatan beransur pudar ,alhamdulillah .

      Padam
  10. kita pon dah cuba..hehe..mmg best...
    jmpot baca entry dan komen :)
    http://www.wawaashiharaa.com/2016/03/ephyra-skin-nano-serum-terbaik-dalam_28.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. best sangat kan wawa.. in shaa allah ada kelapangan AJ singgah ye.. :)

      Padam
  11. assalamualaikum ana...mcm best jer ni...nak try juga la...;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam mama, bolehlah cuba untuk kita2 kan :)

      Padam
  12. Wow, ephyra dah ada pelbagai produk yer

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah Zumal, semakin hari semakin banyak produk bekualiti dari Ephyra ni, Alhamdulillah

      Padam
  13. wah...boleh hadiahkan untuk isteri...

    BalasPadam
    Balasan
    1. idea yang bagus tu arz, inilah namanya sayang isteri kan hihi :)

      Padam
  14. Nak juga guna ni la..nk awet muda cm kak anna..

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom ummul, guna dari awal usia lagi bagus untuk kekal cantik, in shaa allah..btw kak ana fresh ye tak ada bahan pengawet hihi :)

      Padam