sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Rabu, 27 April 2016

Princess White Drinks - Rawatan Kecantikan Kulit Dari Dalam


Siapa  tak mahu kelihatan cantik, putih berseri, kulit yang gebu dan yang penting sihat bermaya kan..malah itulah idaman kita wanita dan gadis di luar sana. Pelbagai produk ada di pasaran, menjanjikan kecantikan untuk semua, dan setiap satu darinya pasti ada keistimewaannya yang tersendiri. Yang penting mempunyai ciri-ciri selamat di gunakan untuk tubuh badan, menggunakan bahan-bahan yang dibenarkan serta Halal dan mendapat kelulusan pihak berwajib. Semua itu di yakini ada pada produk yang ingin ana perkenalkan hari ini, iaitu Princess White Drinks.





Princess White Drinks


Hari ini ana nak bercerita tentang satu produk yang sangat istimewa untuk mendapatkan kulit wajah dan tubuh badan yang cantik, putih dan sihat. Princess White Drinks merupakan produk pertama di Malaysia yang menggunakan formulasi Jepun dengan pencerahan ESTRAK BUNGA SAKURA. Penyerapan Princess White Drinks yang berbentuk minuman adalah 90% lebih berkesan berbanding suppliment lain kerana penyerapan nutrisi yang menyeluruh dapat di salurkan oleh badan.



Bahan-bahan utama dalam Princess White Drinks adalah estrak Bunga Sakura dan tujuh buah-buahan terbaik di dunia iaitu buah tomato, buah zaitun, buah delima, anggur, strawberi, berri dan acai beri dan kolegen. Princess White Drinks juga bukan hanya fokus pada rawatan kulit sahaja malah menjaga dalaman kita seperti hormon, awet muda, menjaga sistem pencernaan dan yang paling best mencerah serta merawat kulit yang bermasalah seperti jerawat.


Kelebihan Princess White Drinks


~ Memberi pencerahan pada kulit muka dan badan secara sekata,gebu,bersih dan kesan merah jambu
~ Memperbaharui sel-sel kolagen yang rosak dan berkurangan di dalam badan
~ Membantu menyelesaikan masalah jerawat,kesan dapat dilihat seawal 7 hari
~ Membantu mencegah jerawat dengan menembusi jauh ke dalam liang-liang untuk menghilangkan kotoran dan minyak
~ Membantu menghilangkan parut akibat jerawat,kemalangan di wajah,malah parut lama di badan
~ Membantu memudarkan dan menghilangkan masalah jeragat disebakan faktor usia,pendedahan cahaya matahari atau salah guna produk yang mengandungi merkuri tidak selamat
~ Membantu mengembalikan keanjalan dan kelembutan kulit,melambatkan proses penuaan.Kulit Kembali Muda 5 Tahun "reverse aging process"
~ Membantu meningkatkan daya ketahanan badan system imunisasi,mengurangkan radang sendi,tulang,kuku dan rambut semakin kuat dan bersinar
~ Membantu menstabilkan hormon dalaman wanita,amat di sarankan untuk wanita yang ingin hamil.




Ianya di formulasikan untuk mereka yang berumur 14 tahun ke atas termasuk lelaki dan perempuan, selamat di minum kerana Princess White Drinks mendapat kelulusan KKM, Bahan yang Halal dan semulajadi serta di kilang bertaraf GMP. Ia nya sesuai untuk :

~ Wanita yang hamil, 4 bulan ke atas
~ Lelaki atau wanita yang TIDAK mengidap diabetes dan kanser
~ Sesuai untuk kulit sensetif
~ Ibu yang menyusukan bayi
~ Wanita yang ingin hamil






Cara Pengambilan Princess White Drinks 


Pengambilan produk Princess White Drinks ialah ianya perlu di ambil sebanyak dua kali sehari iaitu ;

~ 1 jam sebelum sarapan (2 scoop campur air biasa atau sejuk dalam shaker)
~ 1 jam sebelum tidur (2 scoop campur air biasa atau sejuk dalam shaker)

Untuk mendapatkan hasil yang terbaik, hendaklah minum air putih 8 gelas sehari untuk membantu pembuangan toksin dalam badan,penyerapan lebih cepat dan berkesan.Elakkan daripada mengambil minuman atau ubat berkaffen tinggi seperti kopi dan teh.

Testimoni Dari Pengguna Princess White  













 
Untuk keterangan lanjut bolehlah ke laman media berikut :  

Harga Pasaran SS/SM : RM 85 

 
Princess White Drinks Hotline - 019 255 4666

Email;  princesswhiteofficial@gmail.com

Instagram; Princess White Official

Facebook; www.facebook.com/Princess-White-Beauty-HQ-


Review Dari www.anajingga.com :

 

 

Ini kak long, anak gadis ana yang sedang bercuti sem dan baru sahaja selesai final exam di kampus. Setiap kali balik bercuti pasti merungut tentang wajahnya yang sering tumbuh jerawat nakal. Mungkin faktor pemakanan dan juga stress dalam study serta kurang tidur menyebabkan masalah jerawat khasnya di bahagian dahi. Apabila diberitahu tentang Princess White Drinks, kak long berminat nak mencubanya sendiri. 

Alhamdulillah selepas sepuluh hari penggunaan kesan paling ketara ialah jerawat yang mulai mengecut dengan sendiri. Pastinya ianya sesuatu yang positif. Gigih kak long meneruskan pengambilan Princess White Drinks ni hari demi hari. 

Dan semalam kak long menyatakan kesan perbezaan tona kulit di wajahnya telah hilang. Biasa terjadi pada anak-anak remaja yang berhijab terdapat kesan tona kulit yang tidak sekata pada wajah di sebalik hijab. Cerah di bahagian yang terlindung dengan tudung dan gelap di bahagian wajah yang terdedah. Tambahan pula kehidupannya di kampus yang mencabar dengan aktiviti luar serta berjalan kaki berulang alik dari kolej kediaman ke dewan kuliah, menggelapkan wajahnya yang terdedah pada sinaran matahari. 

Kini, syukur Alhamdulillah , sepanjang cuti ini, kak long dapat merawat wajah dan kulitnya dengan bantuan Princess White Drinks. Semooga Princess White Drinks juga dapat membantu ramai lagi wanita dan lelaki di luar sana mendapatkan kulit  dan wajah idaman, In Shaa Allah




10 ulasan:

  1. Kaklong pun dah macam princess ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sesuai pula dengan kak long mrs A selepas penggunaan Princess White ni :)

      Padam
  2. bertambah cantiklah kak long..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi Cik T, anak-anak remaja sekarang suka mencuba yang baru untuk kecantikan asalkan ia nya selamat :)

      Padam
  3. macam-macam produk sekarang ni..semua boleh jadi puteri lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi kena pastikan dahulu produk yang dibenarkan dan halal seperti Princess White ni baru boleh gunakan tanpa was-was kan Mar :)

      Padam
  4. tingin jgk nk jd princess,,,huhuhu,,mklumlh..thn depn nk nk masuk 3 series..

    BalasPadam
    Balasan
    1. cubalah Sha, alaaa baru nak masuk 3 siries...muda lagi tu :)

      Padam
  5. Balasan
    1. in shaa allah zumal ,salah satu produk yang bagus di pasaran :)

      Padam