KHYRA K ULTIMATE SERUM -Tak Perlu Penyegar,Pelembab dan Sunblock Lagi

by - Monday, June 06, 2016


Ada kalanya terkejar-kejar dalam melayari rutin kehidupan seharian. Khasnya bagi ibu yang bekerjaya, mana nak mendahulukan persiapan suami dan anak-anak, menghantar anak ke pengasuh atau taska di awal pagi, nak bergerak awal ke pejabat takut terperangkap dalam kesesakan lalu lintas dan mana pula masa nak berhias diri sambil menjaga kecantikan wajah. Adoi..penat kan rutin seharian seorang wanita yang kian mencabar masa kini. 

Dalam seribu kesibukan itu,kecantikan tetap dititik beratkan, paling tidak pun penjagaan kulit wajah agar sihat dan dapat mengatasi masalah kulit yang ada.Stress juga boleh mengundang jerawat, kerana terabai tanpa penjagaan rapi serta kesan pemakanan yang tidak sihat boleh sahaja mumcul sang jeragat di wajah. Tapi hari ini, ana nak memperkenalkan satu lagi produk tempatan, keluaran Bumiputera yang bukan sahaja menjimatkan secara 3 dalam satu malah ia juga mengatasi masalah kulit wajah berjerawat khususnya. Marilah terus membaca di www.anajingga.com tentang KHYRA K ULTIMATE SERUM.



KHYRA K ULTIMATE SERUM


Pertama kali ana diperkenalkan dengan KHYRA K ULTIMATE SERUM ni terus teruja sangat nak mencubanya sendiri, namun memandangkan kak long baru sahaja balik bercuti sem dan dia sedang mengalami masalah jerawat yang agak ketara mungkin kerana kurang penjagaan wajah ketika stress study untuk final exam nya yang lepas, ana berilah kepadanya untuk mencuba KHYRA K ULTIMATE SERUM ni dulu. Alhamdulillah , kak long memakainya pada waktu malam, dan keesokkan pagi dia beritahu kulit wajah terasa lembab dan tidak berminyak. Malahan jerawat yang muncul di atas dahi sebelumnya semakin mengecut. 




Rezekilah, bila kak long dapat mencuba sendiri produk yang sebaik ini. Dan memandangkan ianya juga dapat menjimatkan masa untuknya ketika di kampus nanti kerana selalu sering kali terkejar-kejar untuk ke kelas dan berjalan kaki dari kolej kediaman ke dewan kuliah, dengan hanya memakai KHYRA K ULTIMATE SERUM, kak long tidak perlu lagi memakai penyegar atau toner, pelembab malahan ia juga mengandungi SPF 35 bertindak sebagai Sunblock.Jimat masa, jimat belanja kan.




Meh.. ana nak cerita sedikit tentang produk KHYRA K ULTIMATE SERUM ni pada semua. Ianya memang best sangat dipakai selepas mencuci muka. Hanya sapukan rata di bahagian wajah, selepas beberapa saat ia kering dan tidak melekit.Lebih awesome lagi kita tak perlu memakai penyegar, pelembab dan sunblock. Terus sahaja boleh memakai BB cream atau bedak muka. Kan best tu...


KHYRA K ULTIMATE SERUM di hasilkan daripada bahan-bahan seperti Bearberry Extract, Aqua, Greentea Leaf Extract, Aloevera, Charmomilla Recutita Flower Extract, Vitamin C,Licorice Powder,Carbomer,Triethanolamine, DMDM Hydantoin dan Fragrance.

KHYRA K ULTIMATE SERUM adalah produk yang mendapat kelulusan KKM dan sijil HALAL, Alhamdulillah .




KHYRA K ULTIMATE SERUM diinovasikan sebagai 3 dalam 1 serum merangkumi penyegar,pelembab dan pelindung UV SPF35.Diperkaya dengan ekstrak bahan-bahan semulajadi dan berkualiti tinggi. Menjadikan kulit lebih sihat, cerah, berseri dan muda jelita.Penggunaan berterusan membantu merawat sel kulit, mengecilkan pori, mencegah pigmentasi, kulit berminyak, bintik hitam dan jerawat.


Kebaikan KHYRA K ULTIMATE SERUM :


1. Melembabkan kulit (tak perlu pakai pelembab)
2. Menyegarkan kulit ( tak payah pakai toner)
3. Merawat jerawat-jerawat degil
4. Memudarkan parut dan jeragat
5. Menghalang pigmentasi
6. Mengawal pengeluaran minyak
7. Sebagai Sunblock SPF 35
8. Menghilangkan blackhead
9. Mencerahkan kulit secara natural
10. Membuat solekan tahan lama
11. Mudah diserap dan tidak melekit
12.Saiz botol yang kecil dan mudah dibawa ke mana-mana


Jom kita baca testimoni dari pengguna KHYRA K ULTIMATE SERUM :















Haa... best kan KHYRA K ULTIMATE SERUM ni, so apa lagi jika berminat jangan lupa dapatkannya dengan menghubungi:


HOTLINE : 012- 747 4622

atau 

INSTAGRAM @ Khyra.K Official 


You May Also Like

16 comments

  1. Salam Ramadan :) senang ada semua dalam satu ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramadan babYpose, betul tu sangat memudahkan :)

      Delete
  2. whoaaaa alaaaaaa mcm nk beli je huhuhuhu thanks share kak ana! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom beli Qila.. most welcome sayamsss :)

      Delete
  3. salam ramadhan. mudahlah kalau produk camni

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam Ramadan juga buat Raihanah.. sangat memudahkan serum dari khyra k ni :)

      Delete
  4. Waaaah berkesan nampaknya tu :)

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadhan..Bestnya kalau produk all in 1 macam ni..betul..memudahkan, menjimatkan masa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam Ramadan Fieza, betul tumenjimatkan masa dan RM juga bila 3 dalam 1 :)

      Delete
  6. baguslah produk yang mudah digunakan...takla lama suami dan anak-anak kena menunggu hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...alasan yang paling baik ye arz :)

      Delete
  7. mcm2 produk kan sekrg ni kak
    xtau nak pilih mana..dpt free ok gak kan haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup EL, persaingan yang sihat dan inovatif antara pengeluar khasnya produk bumiputera ni.

      Delete