sweetmuslimah

klikjer

LAZADA



Selasa, 20 September 2016

Dirgahayu OST Drama LARA AISHAH


Saban hari ana ikuti drama siri hebat dari Astro Prima dan Maya HD kali ini, tak lain tak bukan LARA AISHAH. Membariskan pelakon-pelakon hebat tanahair pastinya memberikan impak pada kisah yang dipaparkan dalam drama siri ini. Apatah lagi rindu dengan lakonan Fasha Sandha dan Nazim Othman yang berganding dengan Dato' Eizlan Yusof, Jasmin Hamid dan ramai lagi.Sinopsisnya ana kongsikan di SINI . Dan pastinya bila dah ikut drama lagu OST dari LARA AISHAH ini turut menjadi kesukaan ana. 

Melodi dan lirik lagu nyanyian Faizal Tahir bersama Dato' Siti Nurhaliza mengindahkan lagi alunan lagu menusuk jiwa ni. Ana kongsikan disini lirik lagu  Dirgahayu sebagai kenang-kenangan.



Lirik lagu  Dirgahayu



Adakah ini kali yang pertama
Adakah ini kali yang terakhir
Mungkin waktu tak mengizinkan kita
Mungkin jalan ceritanya berbeza
Ouhhh huwooo
Satu hari pasti nanti
Ku akan memahami
Namun cinta tak akan mati

Ku terima segalanya
Namun tak aku mengalah
Ku pasti ada jawabnya
Ku berikan segalanya
Semua dan sesungguhnya
Cinta dirgahayu
Cinta dirgahayu
Cinta kau dan aku

Andai takdir kita bertemu lagi
(Ku berdoa selalu)
Masihkah akan kau kenang kembali
(Takkan pernahku lepas)
Satu hari pasti nanti
Ku akan memahami
Namun cinta tak akan mati

Ku terima segalanya
Namun tak aku mengalah
Ku pasti ada jawabnya
Ku berikan segalanya
Semua dan sesungguhnya
Cinta dirgahayu
Cinta dirgahayu
Cinta kau dan aku

Tidak pernahku bersoalkan takdirNya
Dan ku percaya cintakan mengatasi
Semuanya

Ku terima segalanya
Namun tak aku mengalah
Ku pasti ada jawabnya
Ku berikan segalanya
Semua dan sesungguhnya
Cinta dirgahayu
Cinta dirgahayu
Cinta kau dan aku
Cinta dirgahayu
Dirgahayu
Cinta dirgahayu

kredit lirik: 
http://www.myinfotaip.com/2016/08/cinta-dirgahayu.html


Image result for lara aishah
credit foto : Astro


6 ulasan:

  1. Balasan
    1. saya pon tak pernah tengok.. haha..

      Padam
    2. Mrs. A follow citer ni.
      Lara Aishah okay citer dia compare dengan citer pukul-pukul 7 lately nih!

      Padam
    3. best cite nii, pelakon dia memang semua awesome :)

      Padam
  2. Lirik dia ohsem.. Sha tengok sikit je drama nie..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi, kak ana sedang follow drama hebat ni Sha :)

      Padam