AMEENA - EYEBAG,LEBAM BAWAH MATA BUKAN LAGI MASALAH

by - Thursday, December 01, 2016


Ada tak di antara korang, bangun pagi mata macam Panda, eyebag berkilo-kilo? Siapa pernah angkat tangan cepat!!! Selalunya ia terjadi apabila kita kurang tidur ataupun terlebih tidur, kurang air dalam badan, pengambilan makanan bergaram secara berlebihan, mengadap skrin berlebihan, masalah dalaman kulit seperti toksik berlebihan serta kurang zat besi dan sebagainya. Apapun puncanya...memang menjadi satu masalah bila kita mengalami masalah lebam bawah mata dan juga eyebag ni..stress kan bila tengok wajah di cermin, nak-nak time nak selfie..haaa tuuu diaaa ,spoil terus. Dalam foto boleh lah sorok, edit, filter gambar bagai, tapi bila berhadapan dengan kengkawan macam mana??😊😊

Okay.. Don't be khuatir ladies and gentleman..meh korang baca terus ana nak kongsikan kisah AMEENA KSK III Energy Crystal Skin Activator yang akan merubah penampilan korang di khalayak ramai. Tak perlu stress atau tepek make-up tebal-tebal nak sorok masalah eyebag, kesan lebam bawah mata mahupun garis-garis halus bawah mata.





AMEENA KSK III Energy Crystal Skin Activator



Dua tiga hari lepas, ana dengar iklan AMEENA ni radio ERA. Macam menarik sangat bila adanya produk yang dapat mengatasi masalah kesan lebam bawah mata, eyebag dan sebagainya. Pasti dapat membantu ramai wanita di luar sana. Ana sendiri telahpun mencuba menggunakan AMEENA KSK III Energy Crystal Skin Activator ni selama seminggu sebelum ana menulis perkongsiannya di www.anajingga.com . Bukan apa, apabila ana sendiri telah mencubanya sendiri pasti ana dapat kongsikan pengalaman dan kesannya kepada rakan pembaca di luar sana.



Bak kata orang, tak kenal maka tak cinta. Walaupun ana tidak mengalami masalah lebam bawah mata secara teruk mahupun eyebag, namun kehidupan seorang blogger seperti ana, hari-hari mengadap skrin tak kira lah smartphone mahupun laptop. Sedikit sebanyak apabila kurang tidur waktu malam,lingkaran gelap bawah mata tetap muncul juga sekali-sekala. Di tambah pula faktor usia yang kian meningkat ni,garis-garis halus mula kelihatan. 





Ana menggunakan AMEENA KSK III Energy Crystal Skin Activator setiap malam sebelum tidur. Picit dan sapukan di bawah mata dan ia berasa segar malah seawal 48 jam kesan lebam atau lingkaran gelap bawah mata ana kian berkurangan. Ana tidak mengalami masalah eyebag mungkin atas faktor keturunan, dan yang paling ana inginkan dengan penggunaan AMEENA ni dapat mengurangkan garis-garis halus di bawah atau ataupun eye wrinkle, In Shaa Allah.Ana yakin dengan penggunaan AMEENA secara konsisten dapat mengatasi masalah yang dihadapi wanita di luar sana.Mari ana terangkan secara detail lagi kelebihan dan kebaikan AMEENA KSK III Energy Crystal Skin Activator kepada wanita di luar sana.




AMEENA KSK III Membantu Menyelesaikan Masalah Lebam Bawah Mata


Formulasi Khas yang pertama jenis 'BIOMIST, AQUA - water base , ia sangat halus 8 kali ganda kelebihan ianya mudah meresap jauh lebih dalaman kulit .Berfungsi pelindungan masalah kulit lebam merawat mengawal kulit dari cepat kusam hitam gelap, ia meningkatkan aliran darah ke daerah lingkaran kulit bawah mata mengurangkan gelap hitam menebalkan merawat mencegah hilangkan sembab kantung dibawah mata , diciptakan keunikkan meresap jauh ke dalam kulit mengawal melindungi serta mengurangi garis garis halus kedut kedutan bayangan yang nampak jelas.

Menolong serikan menegangkan kawasan sekeliling kulit .

Segarkan hilangkan bulatan lingkaran hitam kulit dibawah mata.

Melembapkan kulit mengurangkan kesan lebam sekeliling mata.

Menenangkan kitaran di kawasan kulit bawah mata.

Mengurangkan lindungi rasa letih pada kulit bawah mata.

Menjadikan kulit bawah mata lebih segar dan sihat.

Merawat memberi pelindungan menghilangkan garis-garis kulit bawah kulit mata. 

Membantu menjadikan lebih cantik lebih licin , halus gebu ke seluruh sekitar kulit bawah mata , ia juga memperbaiki tekstur kulit di sekeliling mata dan seluruh kulit muka.


​AMEENA KSK III merupakan produk gabungan formula negara Jepun dan Malaysia bertaraf antarabangsa.Kandungan bahan yang berkualiti dan semulajadi sesuai untuk kegunaan wanita dan lelaki 18 tahun ke atas.Keistimewaan formulasi yang baik untuk dalaman dan luaran khas untuk bawah kulit mata menjadikan urat pembuluh darah saliran kulit bawah mata kembali aktif, tona sekata, sihat, cerah ,lembab serta berseri.




AMEENA - ENERGY CRYSTAL SKIN ACTIVATOR ,yang menjadi PENAWAR KULIT LEBAM sebuah bahan penjagaan pelindungan , boleh gunakan minimun 3 kali atau 5 kali sehari, selama 24 jam .Fungsi utama mengelak kulit lebih cepat hitam gelap lebam menghapuskan penyebaran lingkaran garis halus kulit wajah tidak sekata. Dengan penjagaan pemakaian BIOMIST , ENERGY CRYSTAL SKIN ACTIVATOR - kulit kembali sihat aktif segar cantik cerah putih segar seperti sediakala.





Kulit Wajah yang lebam perlu dirawat ini kerana salah satu faktornya mungkin ada urat sarat pembuluh darah tersekat dan tidak mengalir baik menjadikan lapisan kulit lebih teruk gelap disekitar mata.


Tanpa bahan kimia 100% BAHAN HALAL !

Fomulasi Kajian PAKAR,

No. Kelulusan :

NOT KKM 15120 5676 K



Kelebihan yang membantu melindung kulit menjadi lebih kronik terabai lama tanpa pencegahan, denganmengunakan nya ia akan memberi pelindungan kesan tidak selesa kulit seperti gelap hitam kedutan dan garisan halus , kasar , sembab ,kantung bawah mata , kembung umpama beg ditakung air yang ini menipis bahagian kulit . Memberi tenaga semula di bahagian sel kulit tidak aktif , memperbaiki saraf pembuluh yang tersumbat menyebabkan kulit mati menjadi kasar dan berkedut.

✿ Selesaikan masalah kulit cepat lebih tua daripada usia yang membuat keadaan dalam kurang yakin dan tidak selesa.


TESTIMONI DARI PENGGUNA AMEENA - ENERGY CRYSTAL SKIN ACTIVATOR:










Banyak lagi testimoni, butiran lengkap dan pembelian boleh sahaja layari : www.ameenacare.com


Atau hubungi sahaja


Puan HAIDA 


019-508 1433




You May Also Like

22 comments

  1. assalamualaikum ana...terbaikkk..skg ni dah bermacam2 produk ada dipasaran...mama rasa mcm nak cuba semuanya...mmg susah nak cari satu produk yg serasi dgn kita kn...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam mama, kita perlu guna kan dahulu baru nampak keberkesanannya pada kita kan mama :)

      Delete
  2. Replies
    1. dengan penggunaannya lingkaran gelap atau dark circle kak ana memang hilang yui :)

      Delete
  3. so far mmg npk kesan..kena supply setahun ni hahaha

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. kak ana pun suka guna Jue,malam2 sebelum tido esoknya dark circle memang tak nampak dah,alhamdulillah

      Delete
  5. Replies
    1. semoga bermanfaat buat KY mencubanya, aamiin

      Delete
  6. tu la..kita ni dh la selalu tidur lewat..timbul lebam bawah mata..bagus ameena ni..hilang lebam bawah mata

    ReplyDelete
  7. Memang wajib beli ni, selalu kalau stay up siapkan assignment memang mata panda esoknya tu. Hahah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan nani,panda tu comel laa hihi :)

      Delete
  8. Boleh try nanti..
    AM memang banyak lah lebam bawah mata..
    Bukan bertumbuk mahupun menangis..
    Tapi asyik tidur lewat je setiap malam..bangun pulak awal nak pergi kerja kan..

    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi AM, kalau bertumbuk kena cari ubat lain tuu, in shaa allah semoga bermanfaat buat AM nanti mencubanya :)

      Delete
  9. Alhamdulillah & Terima Kasih Kak Ana sebab dh mencuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, semoga perkongsian ini membawa manfaat buat insan-insan di luar sana yang tercari-cari penyelesaian masalah eyebag dan dark circle

      Delete