Sarapan Pagi By Kak Long

by - Sunday, January 22, 2017


Pagi-pagi Ahad ni, Kak Long buat surprised!!! Dia bagi tahu ibu turun lewat sikit ye, Kak Long nak siapkan sarapan untuk ibu, ayah dan adik. Ermmm...kami pun rileks-rileks dulu kat atas layan tv sambil baring-baring. Dalam setengah jam dengar Kak Long panggil, ibu dah siap, turun laa.. Wahh surprised laa sangat kan, apa yang Kak Long masakkan untuk kami..Taa daaa!! 




Kelakar pun ada dengan keletah anak-anak ni. Habis segala neka frozen food dalam petisejuk di gorengnya. Ada scrambled egg, ada sosej, fries, baked bean dan nugget. Okay laa tuu,kenyang la juga kan untuk sarapan pagi kami sekeluarga. Alhamdulillah.. Thank you Kak Long 💗💗

You May Also Like

4 comments

  1. alhamdulillah :)
    western sungguh hidangan k long.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, hihi nak surprise kan ibu ayah nya tu AIda :)

      Delete