Berakhirlah Sudah - Atmosfera

by - Saturday, March 11, 2017


Sedap je dengar lagu ni, puas la juga menGoogle mencari siapa penyanyinya. Selalu dengar kat radio sambil drive tu tangkap leleh jer melodinya. Pastu dengar kat Era dapat tahu penyanyinya sebuah kumpulan dari Sabah. Mula-mula ingatkan dari seberang.. best, ana suka lagu-lagu macam ni mendamaikan..cewahh. Inilah dia lirik lagu Berakhirlah Sudah dari Atmosfera.



Image result for berakhirlah sudah atmosfera

Lirik Berakhirlah Sudah - Atmosfera


Berakhirlah Sudah 

Berakhirlah sudah
Kisah kita dalam percintaan
Yang menyakitkan
Pengorbananku selama ini
Hanya sia-sia

Cintaku padamu
Begitu dalam, di lubuk hatiku
Benar sungguh-sungguh
Namun semua hancur, dengan permainan
Dan sandiwaramu

Bila malam tiba di dalam tidurku
Wajah ayumu menghias mimpiku
Namun itu semua hanya menyakitkan
Hati ini..

Satu hari nanti bila kau bertemu
Dengan seorang kekasih baru mu
Janganlah sekali sakiti hatinya
Seperti diriku....

Kini tiada lagi tinggal kenangan
Saat bersamamu akan ku rindui
Airmataku mengalir di pipi
Aku menangis..


Gambar-gambar kumpulan Atmosfera:


Related image


Related image


kredit lirik dan foto : Google 

You May Also Like

4 comments

  1. Penyanyinyaa dari sabah rupanya ... mati-mati CCL ingat dari negara seberanggg

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan Kak Aj pun ingat dia dari seberang mulanya :)

      Delete
  2. lagu nie memang best lah akak...rasanya dh lama lagu nie tpi xmeletop di radio!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah LA, masa kak ana google info memang dah lama tahun 2014 kalau tak silap, sekarang ni tiba-tiba meletop, rezeki depa kan :)

      Delete