Segalanya - Haqiem Rusli

by - Friday, March 03, 2017


kredit foto : Google Image


Sejak dua menjak ni ramai kemunculan penyanyi dari  anak-anak remaja muncul memeriahkan persada seni suara tanahair. Jika sebelum ini, ana gemar dengan lagu nyanyian Aiman Tino dan Sufian Suhaimi, baru-baru ni tersuka tanpa sengaja pula dengan lagu Segalanya dari Haqiem Rusli. Sedap melodi dan liriknya. Sesuai lah dengan jiwang karat ana yang gemar yang sentimental gitu. Dan ana rangkumkan dari carian di Google sesuatu yang korang nak kenal dengan lebih dekat tentang Haqiem Rusli yang comel ni, bersama lagu yang ana minati Segalanya..

Biodata Haqiem Rusli 


Nama penuh : Ridzuan Haqiem Bin Rusli

Tarikh lahir : 16hb Jun 1998

Anak ke tiga dari lima adik beradik.

Laman sosial : 




(kredit info : www.encikshino.com)


Related image
kredit foto : Google Image


Lirik Lagu Segalanya - Haqiem Rusli

Hampir pernah ku cuba sesali,
kerna telah memberikan segalanya,
siapakah diriku sebenarnya di hatimu,
atau sekadar sandaranmu.

Saat ku mulai menyedari,
perasaanku tak pernah dipeduli,
salahkah diriku mengemis cinta darimu,
apa ku tak punya harga.

Segala apa yang telah ku berikan,
masih lagi tak memadai,
hampir ku tersungkur menuntut janji,
darimu.

Saat ku mulai menyedari,
perasaanku tak di peduli,
salahkah diriku mengemis cinta darimu,
apa ku tak punya harga.

Segala apa yang telah ku berikan,
masih lagi tak memadai,
hampir ku tersungkur menuntut janji,
darimu.

Segala rasa yang telah kau berikan,
masih tak mampu mengubati,
perasaan yang telah kau nodai,
padaku.

Segala rasa yang telah kau berikan,
masih tak mampu mengubati,
perasaan yang telah kau nodai,
padaku,  padaku.

Lagu: SEGALANYA
Artist: Haqiem Rusli
Lirik : Gouffran
Composer : Gouffran/Ibnu/Danny
Label: FMC Music Sdn Bhd
( kredit :lyricsraag.com)


You May Also Like

6 comments

  1. Ahhhhh my favorite song ever! hehehee.

    ReplyDelete
  2. Tiap tiap hari confirm akan dengar lagu ni berputar kat radio era

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, tengah laku lagu ni haha :)

      Delete
  3. Tak kenal dengan artis sekarang ni. Kalau Aimin Tino kenallah. Itu pun gara2 dia selalu kena kutuk dengan haters. Hahah.

    Terkini daripada Mommy Muhaimin, http://lynk.my/q4z9

    ReplyDelete
    Replies
    1. AJ lagu-lagu ni layan gak lah time dengar radio sambil drive tu :)

      Delete