Fesyen Sedondon Marian Rivera dan Baby Zia

by - Wednesday, April 05, 2017


WW : Fesyen sedondon ibu dan anak yang cantik 


Tak jemu-jemu ana nak share dengan pembaca www.anajingga.com, gambar-gambar cantik dan comel dua beranak yang ana minati dan ikuti sangat perkembangan mereka ni. Dari Marian single, berkahwin dan sekarang ana ikuti pula perkembangan seharian Baby Zia di Instagram dengan #marialetizia. Cantik sangat apabila Marian dan Baby Zia sering memakai fesyen sedondon.Jom ana kongsikan beberapa keping foto yang sempat ana save dari Instagram. 


Comel kan?? Gerammm jer tengok ...

















credit photos : Marian Rivera Instagram , #MariaLetizia 

You May Also Like

10 comments

  1. assalamualaikum ana...org nyer dah cantik...buat apa pun still nampak cantik jer kn...nampak anaknya akan ikut jejak ibunya...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam mama, nampaknya kan..:)

      Delete
  2. Replies
    1. comel sangat mommy dan baby Zia ni :)

      Delete
  3. Replies
    1. boria yang cantik dan comel gitueww :)

      Delete