BIRU BAND - MAAF , LAGU BARU BAKAL MENYEGAT

by - Tuesday, May 09, 2017


Sekarang ni memang banyak lagu-lagu best berkumandang di corong-corong radio. Setiap kali tukar siaran , mana-mana stesen memainkan lagu-lagu yang menemani kita ketika memandu, mahupun ketika berada di rumah sambil mengulang kaji pelajaran atau membuat kerja-kerja seharian. Ana sendiri suka melayan lagu-lagu di radio ketika menyiapkan tugasan di blog. dan lagu pilihan ana adalah dari genre muzik sentimental atau dalam kata lain lagu-lagu jiwang ni laa.Terbaharu yang ana dengar ialah lagu Maaf dari Biru Band. Best!! Kira boleh masuk la dengan jiwa ana yang sentimental rock ni kan.. Jom, ana nak share dengan korang, beberapa info yang korang boleh ikuti untuk mengenali dan mendengar lagu Maaf dari Biru Band ni.






Biru Band - Maaf 


Biru Band sebelum ini dikenali dengan lagu popular mereka ' Pacar Yang Hilang '. Kini muncul semula dengan single terbaharu diberi nama 'Maaf', hasil komposer dan lirik dari Harry. Bagi yang belum pernah mendengari lagu Maaf dari Biru Band ni, jom layan di Youtube yang ana sertakan di bawah : 



Lirik lagu Maaf - Biru Band 

Sayangku maafkanlah
Aku yang harus sendiri..
Sendiri tinggalkan dirimu
Maafkan bila aku pernah menyakiti hatimu
Pernah melukai jiwamu
Maafku mengalah

*Maafkanlah bila cinta ku tak bisa memaksa
Kerna cintamu bukan untukku

Sayangku maafkanku
Pernah menyakiti hatimu
Pernah melukai jiwamu
Maafku mengalah
Maafkanlah bila cinta ku tak bisa memaksa
Kerna cintamu bukan untukku

**Sungguh aku tak bisa mempertahankan semua
Kerna ini yang terbaik tuk kita

Ulang *
Ulang **
Ulang * & **
Maafkan aku 


Bestkan.. ana suka tau genre lagu macam ni..sedap didengari..kalau korang nak download atau nak dapatkan lebih banyak info-info tentang lagu Maaf dari Biru Band ini, klik sahaja ke link yang ana berikan dibawah: 

Download ringtone  lagu  Maaf - Biru Band di : 


MUAT TURUN NADA DERING

Maxis CallerRingtones -- Dial *131*563937# tekan Call/Hantar

DiGi CallerTunes -- Dial *233*1330489# tekan Hantar/Call

Celcom CallMeTones -- Dial *323*282685# tekan Call/Hantar

U Mobile ColourTones -- Taip CRM 6371645 dan hantar ke 28383

Ikuti mereka di : 


Kredit info dari musicland


Happy listening!! 
Jom kita layan lagu Maaf dari Biru Band. 
Yeay!!!

You May Also Like

6 comments