JUS LUTOX DNARS - 12 Kebaikan Tenaga Dalaman

by - Thursday, June 22, 2017

Korang.. ada tak yang sama geng dengan ana, kaki contest ni. Alaa mesti ada punya laa.. mengaku cepat!! Malu eh? Tak pe, malu kalau, korang baca je entri ana ni sampai habis, sebab ana nak share dengan korang satu contest yang awesome sempena nak Raya ni..Contest apaaa?? Ni haa ..



Contest Dnars Menang Duit Raya 2017


Best kan.. sempat lagi ni kalau korang nak join contest ni. Mana tahu rezeki menang duit raya dari Jus Lutox Dnars tahun ni. Meriah laa suasana raya nanti, tak pun duit tu boleh cover balik poket korang yang dah susut time raya nanti. Senang sangat cara nak sertai, tak payah pi mana-mana, sambil hadap FB hari-hari tu pii singgah kat Dnars Jus Lutox (klik je link tu), kemudian kena bagi LIKE, KOMEN, SHARE dan TAG dengan HASTAG #DuitRayaDnars . Tuu jee!! Bak kata orang rezeki tak pernah salah alamat kan.. andainya memang rezeki korang, ada laa nanti. Ana pun nak join gak ni..wish me luck !!



Bila sebut Jus Lutox Dnars ni kan, tiba-tiba teringat satu rancangan TV popular yang ana suka sangat follow tak lama dulu di mana Jus Lutox Dnars penaja utamanya.Ye laa, ana ni kan kategori peserta rancangan tu,mesti lah follow sangat. Dan macam nak pula mengetahui lebih banyak lagi info tentang produk Jus Lutox Dnars , so ana rasa, ana perlu kongsikan dengan pembaca www.anajingga.com sebab produk Jus Lutox Dnars ni banyak kelebihannya. Mana lah tahu ada di kalangan pembaca yang boleh mendapat manfaat dari perkongsian ni kan. 



Serius, baru ana tahu Jus Lutox Dnars ni banyak kebaikannya bukan sahaja untuk warga kilauan emas tapi untuk semua golongan yang memerlukannya.Maklumlah kerja seharian, menghadapi kesesakan lalu lintas, tekanan hidup dalam ekonomi yang berubah saban hari membawa kesan stress dan pastinya tenaga kian kurang dan terabai penjagaan dalaman. Jus Lutox Dnars ada cara memberi tenaga tambahan kepada tubuh badan dari dalaman. Pendek kata sebagai suppliment laa kan. Dan yang bagusnya ia dirumuskan dari bahan-bahan alami semulajadi berserta makanan Sunnah yang sah-sah membawa manfaat pada tubuh badan. 




Antara kandungan utama yang ada macam Kurma, Madu, Lemon, Halia, Pegaga, bayam, Markisa, garam bukit dan Delima. Tengok kandungan pun dah jadi yakin sangat dengan khasiat yang InsyaAllah kita boleh dapat.Alhamdulillah yang lebih meyakinkan bila Jus Lutox Dnars ni mendapat Sijil Pengiktirafan HALAL daripada JAKIM . Bertambah yakin lah kita nak meminumnya sebagai rutin harian. Khasiat yang diyakini dan yang penting sangat sumbernya HALAL. 



12 kebaikan utama Jus Lutox Dnars


Mesti korang tertanya-tanya kan, apakah khasiat meminum Jus Lutox Dnars ? Ana nak  kongsikan dengan korang semua, ada 12 kebaikan utama Jus Lutox Dnars ni :

1) Kaya dengan antioksidan yang mampu mencegah kerosakan sel dan melambatkan proses penuaan sel tubuh.

2) Meningkatkan tahap kecergasan tubuh badan.

3) Menguatkan sistem imunisasi bagi melindungi tubuh badan daripada jangkitan penyakit.

4) Melancarkan peredaran darah.

5) Melancarkan proses penghadaman.

6) Membantu mengawal tekanan darah dan paras kolestrol.

7) Menyingkirkan toksin dari tubuh badan.

8) Meningkatkan tahap metabolisme tubuh badan.

9) Membantu mengatasi masalah angin dalam badan.

10) Membantu mempercepatkan pemulihan luka luaran dan dalaman.

11) Jus Lutox Dnars Memelihara sistem saraf.

12) Memelihara kesihatan tubuh badan secara menyeluruh.

Menarik kan..Dari testimoni dan review yang ana baca dari pengguna Jus Lutox Dnars ni Alhamdulillah semuanya memberikan kesan yang amat positif. Tak sabar pula ana sendiri nak mencubanya dan akan ana kongsikan di dalam entri yang akan datang nanti, In Shaa Allah.



Jadi tunggu apa lagi, kawan-kawan sekalian, jangan lupa sertai contest di atas di samping itu dapatkan sendiri kebaikan khasiat Jus Lutox Dnars ni untuk kesihatan dan tenaga dalaman tubuh kita semua.  Untuk butiran lebih lanjut lagi, korang boleh lah layari ke :

Laman web : www.lutox.com.my 

atau 

You May Also Like

6 comments

  1. kandungan nya bagus.. goodluck ye semoga menang

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu MAMAPP segar bertenaga sepanjang hari, Alhamdulillah

      Delete
  2. Selamat Hari Raya Aidil Fitri. Maaf Zahir & Batin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Lebaran juga buat Kak Mala sekeluarga dari Ana :)

      Delete
  3. good luck kak ana!moga makin berseri macam usahawan dnars tu jugak..hehe

    ReplyDelete