Dari Jauh Saja - Khai Bahar

by - Monday, July 03, 2017


Sejak dari lagu Bayang nyanyian Khai Bahar ni pun dah memang suka dengar, tapi macam ketika itu banyak lagu-lagu yang trending pun sedap-sedap, ana pun sekadar layan sahaja di radio dengan anak-anak. Tapi kan single terbaharu dari Khai Bahar berjudul Dari Jauh Saja ni, memang tangkap cintan pulak mendengarnya. Vokal Khai makin sedap dan disulami pula dengan melodi jiwang karat gituew yang kena sangat dengan taste makcik-makcik macam ana ni mendengarnya. Paling best juga lah layan lagu ni beberapa kali di putarkan di stesen-stesen radio ketika sangkut dalam kesesakan trafik sepanjang musim raya yang lalu. 

Ana pun mengGoogle lah lirik lagu Dari Jauh Saja nyayian Khai Bahar dan ana kongsikannya di sini. Mana tahu kan ada yang sedang mencarinya, boleh lah kita layan sama-sama 😊 Dari gambar-gambar terkini Khai Bahar pun nampak sekarang perbezaannya semakin kacak kan,semoga Khai terus sukses dalamdunia hiburan tanahair, all the best buat Khai Bahar.


kredit : Google Image


Lirik Dari Jauh Saja - Khai Bahar

Dari Jauh Saja - Khai Bahar


Sumpah aku cinta kamu
Sampai mati sayang kamu
Sungguh aku rindu
Kepadamu saja

Apakah kau juga sama
Seperti yang aku rasa
Aku mohon sangat
Kamu cinta juga

Seandainya
Kau tahu rasa cinta ini
Walau tak terbalaskan
Aku cinta

Haruskah
Ku simpan rasa cinta ini
Aku mengagumimu
Dari jauh saja

Jangan kau ragukan aku
Lihat kesungguhan ini
Bukalah hatimu
Hanya untuk aku

Seandainya
Kau tahu rasa cinta ini
Walau tak terbalaskan
Aku cinta

Haruskah
Ku simpan rasa cinta ini
Aku mengagumimu
Dari jauh saja

Seandainya
Kau tahu rasa cinta ini
Walau tak terbalaskan
Aku cinta

Haruskah
Ku simpan rasa cinta ini
Aku mengagumimu
Dari jauh saja

(kredit : sumber )





You May Also Like

4 comments