BAU BADAN BUKAN LAGI MASALAH DENGAN MAGIC BLUE DEODORANT

by - Monday, November 06, 2017

Pernah tak korang mengalami masalah bau badan ? Tak pun masalah kaki berbau, bila buka kasut tuuu diaaa!!! Malas nak bayangkan lahh... Pernah tak? Kalau bukan korang pun ada di kalangan insan-insan terdekat dengan korang lah..  Antara faktor penyebab utama masalah badan berbau ni ialah cara pengambilan pemakanan dan gaya hidup. Dan yang penting sekali ialah penjagaan kebersihan diri dan peribadi. 

Sekarang ni, ramai yang pandai bersolek menutup segala cela di wajah dengan pelbagai solekan tebal. Ada yang sanggup berhabis ratusan ringgit membeli alat solek dan penjagaan wajah tapi jangan abaikan juga penjagaan peribadi yang penting untuk tampil berkeyakinan di khalayak umum. Ana pasti, ada segelintir insan yang kurang peka menjaga kebersihan diri dan tak kisah pun bila badan berbau yang tidak menyenangkan. Andainya,suami atau isteri korang ada masalah bau badan, apa kata korang sahaja lah yang cuba mengatasinya. Meh,ana nak kongsikan dengan korang satu produk yang ana sendiri telah gunakan selama hampir sebulan dan ber eksperimen dengannya baru ana terbitkan disini. Produk apa tu ?? Baca lah sampai habis kay, berjaya atau tidak percubaan ana kali ini. 

 

Tiga hari tanpa deodorant dengan Magic Blue 


Ana telah pun ber eksperimen sendiri dengan semburan Natural Deodorant Magic Blue ni, dengan menggunakannya pada hari pertama dan tiga hari selepas itu, ana tidak menggunakan sebarang perfume dan deodorant lain pada badan. Hanya satu semburan Natural Deodorant Magic Blue sahaja. Dan..Alhamdulillah...ia berkesan. Memang kekal tiga hari tanpa bau badan yang tidak menyenangkan. Tapi bukan lah bermakna tak payah mandi tau, korang semburkannya, biar kan seketika kemudian baru mandi. Dan ia menahan badan dari berbau selepas mandi selama tiga hari. In shaa Allah. 


Natural Deodorant Magic Blue bukan sahaja dapat mengatasi masalah bau badan tetapi juga bau kaki yang kuat apabila korang membuka kasut. Semburkannya di bahagian kaki dan ia akan mengatasi masalah kaki berbau. Namun perlu ana jelaskan, bahawa selain pada pengunaan semburan Natural Deodorant Magic Blue ni, korang perlu lah menjaga kebersihan diri. Contohnya, tukar stokin setiap hari, keringkan kaki sebelum memakai kasut atau stokin dan sebagainya. Samalah juga dengan penjagaan peribadi, untuk menghilangkan masalah bau badan, selepas korang menggunakan Natural Deodorant Magic Blue, korang perlu mandi bila berpeluh, jaga kebersihan pada anggota badan yang sensetif seperti bawah lengan dan sebagainya yang mana tempat-tempat sebegini jika di abaikan kebersihannya mudah memberikan kesan kepada bau badan, kay. Kita kan Muslim, yang sangat pentingkan kebersihan dalam segala urusan dunia dan amal ibadah. 

Apakah keistimewaan Deodorant Magic Blue



MAGIC BLUE merupakan deodorant istimewa untuk semua lelaki, wanita, orang dewasa dan kanak-kanak. Semburannya mampu membebaskan bau sehingga 3 hari. Ia sangat sesuai untuk mereka yang menjaga penampilan diri serta mereka yang aktif dan berpeluh. Dengan formula semulajadi Magic Blue merupakan natural deodorant yang paling berkesan masa kini disamping penjagaan kebersihan diri yang sewajarnya. 

KEISTIMEWAAN MAGIC BLUE:


♥ Menghapuskan Bau Badan Dengan Membunuh Kuman Penyebab Bau Peluh.
♥ Bebas bau sehingga 3 hari dengan menjaga kebersihan diri secara betul
♥ Di hasilkan dengan Bahan Semulajadi
♥ Tiada Kesan Kuning Pada Baju
♥ Hilangkan Ketiak Hitam & Berkerak Secara Semulajadi
♥ Hilang Bau Kepam Badan, Peluh Masam, Hapak Badan, Ketiak Tengik
❤  Tanpa KIMIA Berbahaya
♥ Produk Keluaran  Bumiputera Muslim
♥ Seisi Keluarga Boleh Guna
❤ Kekal Yakin & Segar Sepanjang Hari
❤ Anti Bakteria 
❤ Berdaftar dengan KKM Registration Number - NOT170301871K
❤ Gunakan Tanpa Was-Was, Suci & Mesra Solat



Formula Ramuan Aktif MAGIC BLUE:


Ekstrak Air Mawar
Air Suling
Ekstrak Tawas
Herba Semulajadi

MAGIC BLUE DEODORANT 
SUDAH LEBIH 20 TAHUN DI PASARAN 
TERUTAMA KELANTAN


Cara penggunaan Magic Blue Deodorant:

Untuk penggunaan baharu : 

1. Spray pada tangan dan sapu rata pada badan, ketiak atau kaki.
2. Biarkan ia kering seketika.
3. Mandi dan siap bertahan sehingga tiga hari tanpa perlu menggunakan deodorant lagi.

Untuk penggunaan yang telah serasi : 

1. Sebelum tidur, spray Magic Blue pada badan, ketiak dan kaki.
2. Bangun esok pagi dan mandi seperti biasa. In shaa Allah akan memberikan kesan yang lebih lama.

Apapun pastikan menjaga kebersihan diri juga kay :)




Testimoni dari pengguna Magic Blue Deodorant : 







Menarik kan, satu produk yang jika serasi dan sesuai dengan masalah bau badan korang akan dapat di atasi dengan pengunaan Magic Blue Natural Deodorant ini. Kalau korang berminat untuk mencuba sendiri dan mengalami satu pengalaman berbeza seperti yang telah ana lalui, jangan malu jangan segan untuk hubungi terus nombor dan pautan yang ana sertakan disini : 

Whatsapp Abang Magic di : 

013-2120 961

atau 


atau 


Untuk yang berminat menjadi Dropship boleh sahaja whatsapp nombor di atas !!

You May Also Like

18 comments

  1. Replies
    1. InShaa Allah berkesan setelah kak ana sendiri gunakannya NH :)

      Delete
  2. Replies
    1. betul Sha, produk yang baik untuk digunakan bagi yang bermasaalah < in shaa Allah

      Delete
  3. Assalamualaikum wrmbth & Salam isnin sis ana jingga

    Maznee doakan semua urusan kita lancar dan di rahmati Allah

    Memang bagus pakai deoderen

    terutama bila cuaca panas

    senang peluh

    bau peluh kuat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam Mazni, In shaa Allah di samping itu perlu juga menjaga kebersihan diri kan :)

      Delete
  4. Assalamualaikum. Macam best je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam ED,boleh je nak cuba, mana tahu serasi kan :)

      Delete
  5. Replies
    1. in shaa Allah, smeoga bermnanfaat kan Raihanah :)

      Delete
  6. bau badan atau bau kaki...memang kurang menyenangkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. memei kann, kena cari penyelesaian pada mereka yang ada masalah camtu :)

      Delete
  7. bagus nampak deodorant ni....untuk badan dan kaki....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus Arz, kak ana dah mencuba nya sendiri , 3 hari tak yah pakai deodorant biasa dah :)

      Delete
  8. Wah solusi ni kak Ana...bukan bau kurang menyenangkan je hilang...rasa rungsing kerana bau pun terbang....

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah semoga serasi dengan mereka yang bermasalah sebegitu kan PC , kena cari solusinya

      Delete
  9. Menarik..boleh cuba produk ni kalau nak hilangkan bau2 yang tak menyenangkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah semoga bermanfaat kan Lya :)

      Delete