Lirik Lagu Yang Terindah - Achey


Bila melawak Achey ni ada trade mark dia dengan suara yang nyaring ya amat tu.Kadang-kadang pernah juga terfikir, agaknya kalau Achey ni nyanyi mesti sedapkan. Sebab dulu-dulu orang kata lah..bukan ana yang kata, kalau seseorang ni ada gigi mancung atau istilah hariannya jongang suara depa sedap. Mengaji sedap , menyanyi pun sedap. Waallahu a'lam....

Anak-anak bagitau ana, ibu Achey ada lagu sendiri sekarang, mesti ibu suka kan. Depa pun bagi lah ana dengar dari youtube masa tu. Mula-mula memang tak masuk lagi dalam carta ana ni, tapi bila dah selalu di siarkan di radio, eh! Sedap juga lagu Yang Terindah ni,boleh layan lah... Jadi kalau korang dah dengar dan nak kan lirik lagu Achey , Yang Terindah ini, ana kongsikannya di sini kay 😊😊

Image result for yang terindah achey



Lirik Yang Terindah-Achey


Lihat diriku
Aku merayu walaupun secebis kasih beri kepadaku
Ia cukup bermakna sebelum ku terlena
Lena untuk selamanya

Yang terindah
Engkau tetap didalam ingatan
Yang terindah manis mengatasi kepahitan

Cintaku tetap satu
Hanyalah kepadamu
Yang tersemat diragaku
Yang terindah
Ku pintakan di dalam doaku
Yang terindah
Bila tercipta cinta padamu

Setia dijiwaku
Setia dihatiku
Kaulah yang terindah

Lihat diriku
Aku merayu secebis kasihmu
Ia bermakna sebelum lena
Lena selamanya

Cintaku tetap satu
Hanyalah kepadamu
Yang tersemat diragaku

Yang terindah
Ku pintakan di dalam doaku
Yang terindah
Bila tercipta cinta padamu

Setia dijiwaku
Setia dihatiku
Kaulah yang terindah

Yang terindah
Ku pintakan di dalam doaku
Yang terindah
Bila tercipta cinta padamu

Setia dijiwaku
Setia dihatiku
Kaulah yang terindah

Ku pintakan di dalam doaku
Yang terindah
Bila tercipta cinta padamu

Setia dijiwaku
Setia dihatiku
Kaulah yang terindah


Ana bagi lirik je lah ye,korang nak dengar cari lah di channel youtube mesti ada punya..layannnn !!

Lirik Lagu Yang Terindah - Achey Lirik Lagu Yang Terindah - Achey Reviewed by Ana Jingga on February 03, 2018 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.